ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2020

Πάρτι σε ξενοδοχείο της Συγγρού - Συμμετείχαν και ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού

Tι λέει το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια

Πάρτι σε ξενοδοχείο στη λεωφόρο Συγγρού διοργάνωσε το βράδυ της Κυριακής ομάδα ατόμων, αγνοώντας το γενικό απαγορευτικό που έχει τεθεί σε ισχύ από το πρωί του Σαββάτου, για την ανάσχεση της διασποράς από τον κορωνοϊό. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στο πάρτι συμμετείχαν και ποδοσφαιριστές του..

Ολυμπιακού.  Συγκεκριμένα όπως γράφει το newpost λίγο μετά τις 02:30 δυνάμεις της αστυνομίας μετέβησαν στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου (βρίσκεται στο ύψος του Νέου Κόσμου) εντόπισαν 31 άτομα, στην πλειοψηφία τους γυναίκες. Βεβαιώθηκαν 31 παραβάσεις των 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας. Την είδηση για το «κλειστό» κορωνο-πάρτι επιβεβαίωσε και υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.  Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη με την διαδικασία του αυτοφώρου 24χρονη, φερόμενη ως διοργανώτρια του πάρτι. Επίσης, της βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ. 

Το περιστατικό κατήγγειλε στην αστυνομία πολίτης. 

Tι λέει το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια:
«Το δικηγορικό γραφείο και ο επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξιος Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση της νεαρής Π.Β, η οποία κατηγορείται ότι διοργάνωσε το πάρτι σε γνωστό ξενοδοχείο των Αθηνών, στο οποίο συμμετείχαν και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.
Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.
Δεν διοργανώθηκε κανένα πάρτι. Στο ξενοδοχείο είχαν κλείσει δωμάτια με το γνωστό νόμιμο τρόπο διάφορα πρόσωπα και τα στοιχεία της ταυτότητάς τους κατεγράφησαν και απεστάλησαν στην αστυνομία, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία.
Χωρίς τη συμμετοχή ουδενός από την ιδιοκτησία ή τη διεύθυνση του ξενοδοχείου, τις πρώτες πρωινές ώρες ορισμένοι από τους πελάτες του ξενοδοχείου, μεταξύ των οποίων οι παίκτες του Ολυμπιακού, ανέβηκαν στο Roof Garden του ξενοδοχείου και χρησιμοποιώντας φορητή μεγαφωνική συσκευή άρχισαν να χορεύουν και να θορυβούν γενικότερα, με αποτέλεσμα οι περίοικοι να ειδοποιήσουν την αστυνομία και συγκεκριμένα το Α.Τ. Ακροπόλεως, το οποίο επενέβη άμεσα και συνέλαβε όλους τους συμμετέχοντες, στους οποίους επεβλήθη το προβλεπόμενο πρόστιμο των 300€ και αφέθηκαν ελεύθεροι, και συνέλαβαν και την τυπικά υπεύθυνη του ξενοδοχείου 24χρονη νεαρή, στην οποία απαγγέλθηκε η πλημμεληματική κατηγορία του άρθρου 285 ΠΚ, και σήμερα εκδικάζεται η υπόθεση της στο Αυτόφωρο Τριμελές, όπου και θα ζητηθεί αναβολή εκδικάσεως της υποθέσεως, ώστε να μας χορηγηθούν αντίγραφα της δικογραφίας, και θα ζητηθεί να αφεθεί ελεύθερη η κατηγορούμενη, όπως προβλέπεται από το νόμο λόγω του πλημμελήματος, αλλά και λόγω του ότι πάσχει από ανίατη βαρεία ασθένεια.»