ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Tι ξέχασαν το πρωί στο Mega

Από τα 525 λεπτά σημερινής επικαιρότητας στο μεγάλο κανάλι και ειδικότερα από την πρωινή εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA» κατά τη μετάδοση της είδησης για το χθεσινοβραδινό πάρτι σε ξενοδοχείο της Συγγρού «εξαιρέθηκε» μια λεπτομέρεια: ότι σε αυτό συμμετείχαν τρεις παίκτες του Ολυμπιακού!
Προφανώς ο ρεπόρτερ και οι παρουσιαστές της εκπομπής «ξεχνώντας» να μεταδώσουν.. τη συμμετοχή των παικτών του Ολυμπιακού στο πάρτι πίστεψαν ότι θα προστατεύσουν το αφεντικό τους και πρόεδρο της ομάδας Βαγγέλη Μαρινάκη… Μόνο που λίγες ώρες μετά το ίδιο το κανάλι «παίζει» την είδηση ολοκληρωμένη, καθώς ο Ολυμπιακός έβγαλε ανακοίνωση κατά των παικτών που συμμετείχαν στο πάρτι. Ανακοίνωση την οποία και μεταδίδει στα δελτία του το κανάλι (ακόμη και τα μονόλεπτα)!
Τι έμεινε συμπερασματικά από όλο αυτό; Πρώτον ότι η αυτολογοκρισία (της «Κοινωνίας ώρα Mega») έγινε θηλιά στο λαιμό της ενημέρωσης και εξέθεσε τους δημοσιογράφους (για το ζήλο που έδειξαν). Και δεύτερον, γελάνε και τα τσιμέντα με το σύνθημα «Αμοιβαία εμπιστοσύνη» που επικαλείται στο νέο τρέιλερ το κανάλι για την ενημέρωση.
- από το enimerosi24