ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Μετά στο "σκόιλ ελικικου", ένας ακόμη ψηφιακός θρίαμβος της κυβέρνησης Μητσοτάκη

«Μετά στο "σκόιλ ελικικου", σήμερα ζήσαμε ακόμη έναν ψηφιακό θρίαμβο της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη» αναφέρει δηκτικά η Νεολαια ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή της επισημαίνοντας:
Πρώτη ημέρα τηλεκπαίδευσης και τα πάντα έχουν καταρρεύσει. Είναι πλέον φανερό ότι η κυβέρνηση δεν αξιοποίησε τον χρόνο που της.. δόθηκε ούτε για την προστασία των μαθημάτων τηλεκπαίδευσης με αποτέλεσμα η πολυδιαφημισμένη πλατφόρμα Webex της Cisco να «κρασάρει» στις πρώτες ώρες λειτουργίας και να σταματήσουν τα μαθήματα τηλεκπαίδευσης.
Η κυβέρνηση οδηγείται συστηματικά από το ένα φιάσκο στο άλλο, και αυτή τη στιγμή η αδράνεια της για μια προσομοίωση του συστήματος, θέτει σε κίνδυνο black–out όλο το εθνικό δίκτυο μετάδοσης δεδομένων.
Ζητάμε εδώ και τώρα από την κ. Κεραμέως, να καταλάβει ότι όπως είναι αδύνατο να διεξαχθούν μαθήματα χωρίς βιβλία, έτσι είναι αδύνατο να διεξαχθούν μαθήματα χωρίς τον απαραίτητο ηλεκτρονικό εξοπλισμό που απαιτείται για να μπορεί να έχει ένας/μια μαθητής/ρια πρόσβαση στην τηλεκπαίδευση.
Η κυβέρνηση έστω και την έσχατη στιγμή να σταθεί στο πλάι των εκπαιδευτικών που έχουν σηκώσει στις πλάτες τους το βαρύ φορτίο της συνέχισης της εκπαιδευτικής διαδικασίας και των μαθητών/τριών που έχουν ανάγκη απο ποιοτική εκπαίδευση.
Δώστε τώρα δωρεάν εξοπλισμό στους/τις μαθητές/τριες και τους/τις εκπαιδευτικούς
Καμία απουσία στους/τις μαθητές/τριες μέχρι να διασφαλιστεί η καθολική πρόσβαση τους στην εκπαιδευτική διαδικασία