ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

Για κοκορέτσι και σπληνάντερο στον Κολοτούμπα

Είναι γνωστή η αγάπη του Κώστα Καραμανλή για τη Ρουμελιώτικη κουζίνα, ακόμη και πριν την εκλογή του ως πρωθυπουργός της χώρας.
Τώρα έχοντας πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο οι εξορμήσεις είναι πολύ πιο εύκολες, όπως αυτή που πραγματοποίησε το Σάββατο στη δυτική Φθιώτιδα.
Η φωτογραφία που ανάρτησε γνωστή ταβέρνα στη Μακρακώμη..
με τον πρώην πρωθυπουργό δεν αφήνει περιθώρια για διάψευση.
Το ρεπορτάζ του lamianow.gr, θέλει τον κ. Καραμανλή να είναι προσκαλεσμένος του πρώην Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Παναγιώτη Φούρλα.Το περιεχόμενο της συζήτησης δεν έγινε γνωστό, οι δυο τους πάντως γνωρίζονται πολύ καλά με τον κ. Φούρλα να έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας στην Κυβέρνησή του.
Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν αργά το μεσημέρι στην ταβέρνα «Κολοτούμπας» έξω από τη Μακρακώμη στο δρόμο για Πλατύστομο, με τα «ορεκτικά» στο τραπέζι να περιλαμβάνουν κοκορέτσι και σπληνάντερο σπεσιαλιτέ του καταστήματος, όπως και τα παραδοσιακά παϊδάκια που ήταν το κυρίως πιάτο.
Ο πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, δεν χάλασε το χατίρι των ανθρώπων του καταστήματος και πόζαρε μαζί τους, ωστόσο η φωτογραφία δημοσιεύτηκε δύο μέρες αργότερα.
- πηγή: newpost.gr