ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Σάλος με το Big Brother του ΣΚΑΪ

Παίκτης έκανε εμετικό σχόλιο προκρίνοντας τον βιασμό (BINTEO)

 Σάλο έχει προκαλέσει το σχόλιο παίκτη του ριάλιτι Big Brοther που προβάλλει ο ΣΚΑΪ.
«Με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό» είπε ο παίκτης του Big Brοther, Αντώνης Αλεξανδρίδης, ενώ τα πλάνα προβλήθηκαν στο κανάλι ζωντανής..
24ωρης ροής που διατηρεί ο ΣΚΑΙ.
Ο ίδιος παίκτης είχε προκαλέσει και στο παρελθόν, δηλώνοντας ότι «δεν συμπαθεί τους γκέι».
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Εφη Αχτσιόγλου δήλωσε σχετικά:
«Η αναπαραγωγή κουλτούρας βιασμού είναι αδιανόητη για την κοινωνία μας. Τεράστια η ευθύνη του καναλιού που μετέδωσε τον κανιβαλισμό. Καμία ανοχή. Το ΕΣΡ έπρεπε ήδη να έχει παρέμβει για να διακοπεί αυτή η χυδαιότητα».

Αντίδραση από ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ

Ο νέος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος έγραψε στο twitter: «Κουλτούρα βιασμού σε prime time και με χορηγούς. Αηδία και ανατριχίλα. Αν από αυτό βγάζουν λεφτά να βρουν κάποιον άλλο τρόπο. Να μην επιτρέψουμε να πάρει κεφάλι η καφρίλα και ο κανιβαλισμός».
Τη δική της παρέμβαση έκανε και η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Ζέφη Δημαδάμα.
«Γυναίκες ως "σκεύη ηδονής"! Γυναίκες για "χρήση" ακόμη και αν δεν θέλουν, τότε βιασμός! Ομοφοβικοί, σεξιστές, νταήδες και βιαστές(!) προς τέρψη των αχόρταγων τηλεθεατών & της τηλεοπτικής αρένας. Κι ομως δεν είναι μόνο στην TV... Η δολοφονία της Τοπαλούδη και τόσες άλλες γυναίκες δίπλα μας. Βια, βιασμός, δολοφονίες. Ο εισαγγελέας; Αίσχος!», έγραψε στο twitter