ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Η διαφορά ανάμεσα σε «Βήμα» και «Καθημερινή»

Έχω βρεθεί επανειλημμένα στο στόχαστρο ακραίων επιθέσεων. Η διαφορά στην υπόθεση με το σχόλιο του Στ. Κασιματη στην «Καθημερινή» έγκειται αφενός στην άμεση τοποθέτηση μεγάλου αριθμού δημοσιογράφων, πολιτικών, συμπεριλαμβανομένων πολλών αντιπάλων, αλλά κυρίως των απλών πολιτών. Αφετέρου στην εξίσου άμεση αντίδραση της εφημερίδας.
Ο Α. Παπαχελάς με πήρε..
για να μου μεταφέρει τη συγγνώμη της «Καθημερινής» πριν ακόμη διογκωθεί το τσουνάμι των αντιδράσεων. Αντιπαραβάλλω τη στάση αυτή με την αντίθετη της άλλης μεγάλης αστικής εφημερίδας, του «Βήματος», η οποία μόνον μετά την άσκηση δικαστικής αγωγής εδέησε να ζητήσει συγγνώμη για την εντελώς κατασκευασμένη και συκοφαντική σε βάρος μου κατηγορία ότι -δήθεν- έπαιρνα ως υπουργός προμήθεια για τους απολυμένους από τον κ. Μητσοτάκη που επανέφερε στο Δημόσιο ο ΣΥΡΙΖΑ.
Νομίζω ότι οι εξελίξεις αυτές δικαιολογούν μια συγκρατημένη αισιοδοξία για το μέλλον τόσο της δημοσιογραφίας όσο και της πολιτικής.
- απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιώργου Κατρούγκαλου στο libre.gr και στον Νίκο Παπαδημητρίου (ολόκληρη ΕΔΩ)