ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Η «απολογία» του Χάρη Βαρθακούρη για το Big Brother - Τι είπε για την καθυστερημένη αντίδρασή του

Ο Χάρης Βαρθακούρης ο παρουσιαστής του ριάλιτι του ΣΚΑΪ  Big Brother, «έλυσε» τη σιωπή του και τοποθετήθηκε δημόσια μέσω Facebook σχετικά με το χυδαίο σχόλιό του Αντώνη Αλεξανδρίδη που αναπαράγει την  κουλτούρα του βιασμού και το οποίο κυκλοφόρησε σε βίντεο το απόγευμα της Κυριακής.
Πιο συγκεκριμένα τόσο το κανάλι όσο και η παραγωγή του ριάλιτι αποφάσισαν την οριστική.. αποχώρηση του παίκτη τα ξημερώματα της Δευτέρας.
Με ανάρτησή του στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, ο παρουσιαστής Χάρης Βαρθακούρης ανέφερε πως καταδικάζει τέτοιου είδους δηλώσεις και συμπεριφορές σαν αυτή που είδαμε στο βίντεο της Κυριακής.
Όσον αφορά την αργοπορημένη αντίδρασή του απολογήθηκε εξηγώντας πως περίμενε να τοποθετηθεί μετά την αποχώρηση του παίκτη.
Η ανάρτηση του Χάρη Βαρθακούρη:
«Έχω λάβει από το απόγευμα εκατοντάδες μηνύματα. Τα περισσότερα καταδίκαζαν κυρίως τη ΔΗΜΟΣΙΑ σιωπή μου.
Με το που πληροφορήθηκα το περιστατικό, εξέφρασα επιτόπου την άποψη μου και ζήτησα την αποχώρηση του. Δεν είναι στο χέρι μου όμως. Υπάρχει ένας τεράστιος μηχανισμός που πρέπει να κινηθεί και να γίνουν κάποιες διαδικασίες. Εκεί οφείλεται η όποια καθυστέρηση σε αυτό που θεωρείται αυτονόητο και αυτό που τελικά συνέβη.
Περίμενα να τον δω να αποχωρεί για να λύσω αυτή τη σιωπή μου.
Θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ νοήμων άνθρωπος που να μην αντιλαμβάνεται ότι καταδικάζω με κάθε τρόπο λόγια και, εν γένει, συμπεριφορές σαν αυτή που είδαμε όλοι στο βίντεο.
Μεγαλώνουμε με τη γυναίκα μου δύο κόρες για τις οποίες δίνουμε τη ζωή μας, παρόλο που πολλοί βιαστήκατε να μας αποκαλέσετε ακόμα και κακούς γονείς επειδή δεν σας απαντάμε τη στιγμή που θέλετε, την πρώτη ημέρα, δε, που θέλησα, μετά από μεγάλο διάστημα προσωπικής κούρασης και άγχους, να χαρώ την οικογένειά μου!
Δεν μπορώ να απολογηθώ για λόγια και πράξεις άλλων, το μόνο που μπορώ κάνω είναι να απολογηθώ για την αργοπορημένη, από πλευράς μου, δημόσια αντίδραση και ανταπόκριση.
Θα σας παρακαλούσα να μην σχολιάσετε με ύβρεις για οτιδήποτε & οποιονδήποτε. Δεν ζητάω κάτι δύσκολο θεωρώ».