ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

O Γ. Tρουπής διευθυντής ειδήσεων - ενημέρωσης στην ΕΡΤ;

Μπορεί οι προκηρύξεις για προέδρους ΕΡΤ και ΑΠΕ να δόθηκαν μόλις χθες στη δημοσιότητα με Ζούλα και Γαμπρίτσο να διεκδικούν τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντας Συμβούλου της δημόσιας τηλεόρασης αλλά ήδη στο τραπέζι έχουν πέσει τα πρώτα ονόματα που θα περάσουν το κατώφλι του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tinasmess.gr, το όνομα του..
Γιάννη Τρουπή έχει ακουστεί για τη θέση του Διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης.
Οσον αφορά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 21.00 το όνομα που παίζει πολύ είναι αυτό της Κατερίνας Παναγοπούλου, το νέο πουλέν του STAR, που παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο του Σαββατοκύριακου στο κανάλι.
Το απογευματινό δελτίο πιθανότατα θα αναλάβει η Αντριάννα Παρασκευοπούλου, ενώ στην Αγία Παρασκευή φαίνεται πως μετακομίζει και ο Αντώνης Φουρλής, ο οποίος είχε μακριά θητεία στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Ο δημοσιογράφος είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει την πρωινή ζώνη έχοντας στο πλευρό του μια γυναικεία παρουσία, η οποία αναζητάται.
- πηγή: tinasmess

σημ. zoornalistas:
Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Τρουπής μαζί με τον Γιώργο Ευθυμίου (ανέλαβε αναπληρωτής διευθυντής του γραφείου Τύπου του Μητσοτάκη) ήταν οι δύο δημοσιογράφοι της ΔΤ/ΝΕΡΙΤ που πήραν τον Δεκέμβριο του 2014 την... συνέντευξη από τον τότε πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά η οποία προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων ενώ σχετική ανακοίνωση-κόλαφο είχε βγάλει τότε και η ΕΣΗΕΑ:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ άφωνο παρακολούθησε τον τρόπο με τον οποίο η κατ΄ όνομα “δημόσια” τηλεόραση ΝΕΡΙΤ παρουσίασε ως “συνέντευξη” το διάγγελμα του πρωθυπουργού κ. Α. Σαμαρά. Το τηλεοπτικό αποτέλεσμα που παρήχθη προσβάλει τη δημοσιογραφική δεοντολογία.
Η χθεσινή εικόνα που παρουσίασε η ΝΕΡΙΤ δυστυχώς επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την ορθότητα της σταθερής απόφασης της ΕΣΗΕΑ να μην αναγνωρίζει το μόρφωμα της ΔΤ/ΝΕΡΙΤ. Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ενόψει των κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων για τη χώρα, επαναλαμβάνει ότι οι δημοσιογράφοι οφείλουν να λειτουργούν πρώτα απ’ όλα ως δημοσιογράφοι και να υπερασπίζονται την δημοσιογραφική δεοντολογία, μένοντας μακριά από κομματικά παιχνίδια.