ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Οι πληγές της Σαμοθράκης και το θαλάσσιο «ταξί» του Κεδίκογλου

Η Σαμοθράκη από το πλοίο της γραμμής. Οταν βέβαια υπάρχει, πλοίο...
Με ένα νησί και έναν βουλευτή, τη Σαμοθράκη και τον Σίμο Κεδίκογλου, βρέθηκε αντιμέτωπη η κυβέρνηση και κατ’ επέκταση ο αρμόδιος υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης την προηγούμενη εβδομάδα.
Ο ακτοπλοϊκός, δεκαήμερος αποκλεισμός του νησιού του Θρακικού πελάγους και όλα όσα ακολούθησαν αυτόν, αλλά και η χρήση του σκάφους του.. Λιμενικού Σώματος ΠΑΘ (Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης) 090 από τον βουλευτή της Ν.Δ., προκειμένου να προλάβει να φτάσει στην Εύβοια (εκλογική του περιφέρεια) λόγω της μεγάλης φωτιάς που είχε εκδηλωθεί, δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα και στην κυβέρνηση και στο αρμόδιο υπουργείο.
Σίγουρα η υπόθεση της Σαμοθράκης δεν μπορεί να συγκριθεί σε σοβαρότητα με αυτήν της μετακίνησης του βουλευτή, ωστόσο και τα δύο δείχνουν πρόχειρους χειρισμούς, βιαστικές αποφάσεις και κακή πολιτική διαχείριση εκ μέρους της κυβέρνησης και των εκπροσώπων της.
Και το χειρότερο όλων είναι το γεγονός ότι για ακόμα μία φορά η κυβέρνηση της Ν.Δ. μετακινεί τις ευθύνες και τα λάθη της που οδήγησαν στον αποκλεισμό της Σαμοθράκης στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι αυτή ευθύνεται για όλα όσα συνέβησαν στο νησί, καθώς δεν είχε φροντίσει τα προηγούμενα χρόνια να φτιάξει το λιμάνι της Καμαριώτισσας.
- διαβάστε το πλήρες και κατατοπιστικό ρεπορτάζ της Χριστίνας Παπασταθοπούλου στην Εφημερίδα των Συντακτών ΕΔΩ