ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Επίθεση Κύρτσου σε Μπόμπολα - Ψυχάρη

Χάνει την ακίνητη περιουσία του για εκδοτικές οφειλές

Τον Οκτώβριο του 2018 είχε εγκριθεί από το Ευρωκοινοβούλιο σε ψηφοφορία με ανάταση χειρός η άρση της ασυλίας του ευρωβουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κύρτσου που είχε διαβιβαστει στις 28.3.2018 από τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου προκειμένου να ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος..
του για το αδίκημα της μη καταβολής χρεών προς το Δημόσιο, όταν ήταν νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας «FreeSunday Εκδοτική Α.Ε.» στην Ελλάδα. Τώρα ο Γ. Κύρτσος για να πληρωσει τα χρέη βγάζει στον πλειστηριασμό τρία ακίνητα στα πλαίσια ρύθμισης εκδοτικών οφειλών που προσωποποιήθηκαν. Ο ίδιος έγραψε στο twitter μη παραλείποντας να επιτεθεί και κατά των πρώην εκδοτων Μπόμπολα και Ψυχάρη κανοντας λόγο για διαπλοκή και «φέσι» 500 εκατ.
Συγκεκριμένα ο Γ. Κύρτσος έγραψε στο twitter:
Ρυθμίζονται οφειλές μου με τον εκπλειστηριασμό 3 ακινήτων που κληρονόμησα από τον πατέρα μου το 1955,σε ηλικία 3 ετών. Χρέη κυρίως της δωρεάν διανεμόμενης City Press που έγραψε ιστορία στον Τύπο αλλά έπεσε θύμα της κρίσης. Η δημιουργία πολλές φορές κοστίζει αλλά πάντα αξίζει!
Δεν πειράζει που χάνω την ακίνητη περιουσία μου στα πλαίσια ρύθμισης εκδοτικών οφειλών που προσωποποιήθηκαν. Θεωρώ σκανδαλώδες ότι Μπόμπολας,Ψυχάρης, αποσύρθηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ από τα εκδοτικά αφήνοντας "φέσι" 500 εκατ. χωρίς συνέπειες για την περιουσία Μπομπολα. Αυτό είναι διαπλοκή!