ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Το Λαχείο των δημοσιογράφων και το στημένο παιχνίδι



Στις μέρες μας δύο πράγματα συνιστούν κίνδυνο: Να δηλώσεις δημοσιογράφος ή μεγάλος νικητής στο Τζόκερ. Στην πρώτη περίπτωση συναντάς τη γενική απαξίωση, στη δεύτερη με 6.781.501,68 ευρώ στην τσέπη (τόσα κέρδισε ο τελευταίος σούπερ τυχερός του Τζόκερ), δεν έχεις μόνο την αποδοχή, αλλά βρίσκεις και τον μπελά σου από αναξιοπαθούντες, ανθρώπους που θέλουν να σου προτείνουν τρόπο να επενδύσεις τόσα χρήματα, για να μην μιλήσουμε για αυτούς που είναι αποφασισμένοι να σε… ξαλαφρώσουν από τόσα λεφτά, είτε με το καλό, είτε με το… άγριο.
Ο τυχερός του Τζόκερ δεν θα αποκαλυφθεί ποτέ στο ευρύ κοινό για λόγους στοιχειώδους ασφαλείας..
Κι όμως κάποτε οι νικητές όχι μόνο δήλωναν την ταυτότητά τους, αλλά πόζαραν στον φωτογραφικό φακό, γινόντουσαν, έστω και για λίγο. «πρόσωπο της ημέρας». Άλλωστε και να ήθελαν να κρυφτούν δεν μπορούσαν. Το Λαχείο Συντακτών, όπως λεγόταν το Τζόκερ παλαιότερων εποχών, μοίραζε σπίτια, άρα αμέσως – αμέσως όλοι ήξεραν που θα τους βρουν.
- διαβάστε περισσότερα στο pasatempo.wordpress EΔΩ