ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

«Πρωτότυπη» προσφορά από αυστριακή ταμπλόιντ..

Προσφέρει ένα Σαββατοκύριακο στον καναπέ του Στράχε στην Ιμπιζα

Η αυστριακή ταμπλόιντ Österreich  προσφέρει στους αναγνώστες της ένα... Σαββατοκύριακο στην διάσημη πλέον βίλα στην Ίμπιζα στην οποία τραβήχτηκε το επίμαχο βίντεο που ανάγκασε σε παραίτηση τον αρχηγό της άκρας δεξιάς..
στην Αυστρία.
Η βίλα στην Ίμπιζα, στην οποία η τιμή διαμονής  κυμαίνεται μεταξύ 800 και 1.100 ευρώ τη βραδιά στο Airbnb, διαθέτει τέσσερα διπλά υπνοδωμάτια με μπάνια και μια πισίνα, σύμφωνα με τον ιστότοπο.
H ατραξιόν της για τους τυχερούς του διαγωνισμού αυτού θα είναι αναμφισβήτητα ο μεγάλος καφέ καναπές πάνω στον οποίο ο αρχηγός του Κόμματος των Ελευθέρων (FPÖ) Χάιντς-Κρίστιαν Στράχε βιντεοσκοπήθηκε να προτείνει σε υποτιθέμενη ανιψιά Ρώσου ολιγάρχη σημαντικές δημόσιες συμβάσεις με αντάλλαγμα παράνομες χρηματοδοτήσεις.
Το βίντεο αυτό τραβήχτηκε -δεν έχει αποκαλυφθεί από ποιους- μια βραδιά του Ιουλίου του 2017 που είχε διοργανωθεί σε αυτήν τη βίλα, η οποία είχε νοικιαστεί ειδικά για να παγιδευτεί ο ηγέτης τότε του FPÖ και μετέπειτα αντικαγκελάριος της Αυστρίας.
Η μετάδοσή του από τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης την περασμένη Παρασκευή, μερικές ημέρες πριν από τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, ανάγκασε σε παραίτηση τον Στράχε από τα καθήκοντά του και διέλυσε τον συνασπισμό που είχε σχηματίσει με τους συντηρητικούς του καγκελαρίου Σεμπάστιαν Κουρτς.