ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή, 19 Μαΐου 2019

Ομοιότητες (πολλές) και διαφορές (καμμία)


Αρχισυντάκτης Βαγγέλης Μαρινάκης, σε ΝΕΑ και Παραπολιτικά...
Ιδιος τίτλος, ίδιο στήσιμο (είναι και συντάκτης ύλης, μήπως;)...
Τα παραπάνω σχολιάζει το e-tetradio στο twitter ενώ αναφέρεται και στα αν επιτρέπεται ή οχι να ανέβει το One Channel σε Cosmote και Nova. Συγκεκριμένα γράφει το  e-tetradio:..
Απαγορεύεται το One Channel να ανέβει σε Cosmote και Nova και ας το διαφημίζει διαρκώς. Εκτός κι αν εννοεί το ανέβασμά του στο Ιnternet και όχι στις «κανονικές» πλατφόρμες. Τότε να πάμε πάσο. Δεν μπορούν λοιπόν Cosmote και Nova να προσθέσουν στο μπουκέτο καναλιών τους το One Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη δίχως τη σύμφωνη γνώμη του ΕΣΡ.
Μπορεί στο internet ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει, να στήσει όσα κανάλια αντέχει, στην τηλεόραση τα πράγματα είναι διαφορετικά. Το ΕΣΡ είναι που αποφασίζει ποια κανάλια μπορούν να μεταδίδονται όχι μόνο στην ελεύθερη... αγορά, αλλά και στις δύο συνδρομητικές πλατφόρμες. Και δεν πρόκειται το επιτρέψει για το One Channel μέχρι αυτό να πάρει την 6η πανελλαδική άδεια.