ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Το… unfair του Κώστα Μπακογιάννη

(...)Μέχρι και σήμερα η ΝΔ κλείνει το μάτι σε όλους, στη λογική μάζευε κι ας είν΄ και ρώγες, ενώ παράλληλα, ευκαιρίας δοθείσης, οι κοσμικές στήλες κρατούν χώρο για τους γαλαζοαίματους. Τα τελευταία χρόνια τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν στα πηγαινέλα των Γλύξμπουργκ στην Ελλάδα. Οι συνομιλητές τους γίνονται θέμα σε στήλες εφημερίδων και σε ιστοσελίδες. Πόσο μάλλον όταν..
διαδραματίζονται σε περιόδους επικείμενων εκλογών.
Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν πέρασε απαρατήρητη η είδηση της συνάντησης του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη με τον γιο του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ Νικόλαο. Εξ αντικειμένου, λίγες ημέρες πριν από την επίσημη ανακοίνωση Μπακογιάννη για τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου στην πρωτεύουσα, το γεύμα των δυο προκάλεσε σούσουρο. Κυρίως όμως έδωσε αφορμή για να ανασυρθούν εικόνες από το απώτερο και πρόσφατο παρελθόν των σχέσεων της οικογένειας Μητσοτάκη με τους γαλαζοαίματους.
(...)
Οι κοσμικές εκδηλώσεις του τέως συν γυναιξί και τέκνοις βρέθηκαν πολλές φορές στο επίκεντρο του ειδησεογραφικού φακού, σε συνδυασμό με πλούσιο κοσμικό ρεπορτάζ. Ενίοτε μεταξύ των προσκεκλημένων τους ήταν και η Ντόρα Μπακογιάννη με τον Ισίδωρο Κούβελο, όπως το 2014 κατά τον εορτασμό της επετείου των 50 χρόνων του γάμου Κωνσταντίνου και Αννας-Μαρίας στον Ναυτικό Ομιλο Πειραιώς.

- από εκτενές ρεπορτάζ της Παναγιώτας Μπίτσικα στην εφημερίδα Documento (ολόκληρο ΕΔΩ)