ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Στα δημοσιογραφικά θεωρεία με αστυνομική συνοδεία

Αρνήθηκε τον σωματικό έλεγχο δημοσιογράφος της ΕΡΤ –ενώ προηγουμένως είχε ελεγχθεί το τσαντάκι του– και γι αυτό οδηγήθηκε στα δημοσιογραφικά θεωρεία γηπέδου από αστυνομικό. Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή στην Καλλιθέα (στο επονομαζόμενο «Ελ Πάσο») με τον Μιχάλη Λαδόπουλο ο οποίος μετά από 30 και πλέον χρόνια στο επάγγελμα..
είχε αυτήν τη σπάνια εμπειρία. Όπως περιγράφει ίδιος, συναίνεσε να γίνει έλεγχος στο τσαντάκι του, αλλά όχι και στον σωματικό στον οποίο επέμενε ο αστυνομικός, μολονότι του επιδείχθηκε η δημοσιογραφική ταυτότητα:
«Αφού ολοκληρώθηκε ο (παράτυπος) έλεγχος στο τσαντάκι μου, αρνήθηκα να μου γίνει και σωματικός, δείχνοντας για τρίτη ή τέταρτη φορά την ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ» αναφέρει ο συνάδελφος και συμπληρώνει:
«Ο αστυνομικός που με σταμάτησε όταν προχώρησα επιμένοντας στην άρνησή μου, αφού με ρώτησε αν θα παρακολουθήσω το παιχνίδι από την εξέδρα ή το θεωρείο, μου είπε ότι θα με συνοδεύσει εκείνος. Και, μάλιστα, περίμενε σχεδόν μέχρι να με δει να κάθομαι στην καρέκλα, αφού προηγουμένως χαιρέτισα κάνα δυο γνωστούς, αναζήτησα τον υπεύθυνο που είχε τις συνθέσεις κι έψαξα για ελεύθερο καμαράκι. Πάλι καλά που δεν με κλείδωσε μέσα για να έρθει να μου ανοίξει μετά τη λήξη».
- από το harddog-sport