ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Μπόκα Τζούνιορς - Ρίβερ Πλέιτ στο Open

Μπόκα Τζούνιορς-Ρίβερ Πλέιτ: το πιο σημαντικό Superclasico όλων των εποχών έρχεται στο Open!Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στις 22:00 η Μπόκα Τζούνιορς και η Ρίβερ Πλέιτ θα τεθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους αντιμέτωπες στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, του... Champions League τηςΝότιας Αμερικής.
Από τις 21:45 ο Μανώλης Σφακάκης, που θα είναι.. στην περιγραφή του ντέρμπι, θα  μεταφέρει λεπτό προς λεπτό το συγκλονιστικό παλμό της εξέδρας του «Μπομπονέρα» μέχρι τη σέντρα του αγώνα που περιμένει όλος ο πλανήτης.
Αυτό το Σάββατο το Μπουένος Αϊρες θα είναι χωρισμένο στα δύο. Θα είναι ο πρώτος τελικός στην ιστορία που θα τεθούν αντιμέτωπες δυο ομάδες από την Αργεντινή στον τελικό του Copa Libertadores και προφανώς για πρώτη φορά θα τεθούν αντιμέτωπες οι δυο σύλλογοι από  την πρωτεύουσα της Αργεντινής.
Στο λυκόφως της καριέρας του, ο Κάρλος Τέβες ονειρεύεται να σηκώσει και δεύτερο Κόπα Λιμπερταδόρες, 15 χρόνια μετά τον θρίαμβο του 2003, ξανά με την αγαπημένη του Μπόκα. Απέναντί του, ο παλιός γνώριμος των Ελλήνων φιλάθλων, Νάτσο Σκόκο, που διψά για το πρώτο Λιμπερταδόρες της καριέρας του, με τη φανέλα της Ρίβερ.

To Open εξασφάλισε και θα μεταδώσει ζωντανά και αποκλειστικά στην Ελλάδα και τη ρεβάνς, Ρίβερ-Μπόκα, που θα διεξαχθεί μετά από δύο εβδομάδες, στις 24/11, στο «Μονουμεντάλ».