ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Ευρύτερες περικοπές στο ΕΘΝΟΣ

Αποχωρεί ο Χρ. Κάσδαγλης

Αποχωρεί από την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ ο αρθρογράφος Χριστόφορος Κάσδαγλης. Οπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτηση του στο fb του τηλεφώνησε ο διευθυντής της εφημερίδας και τον ενημέρωσε πως η συνεργασία τους διακόπτεται, στο πλαίσιο ευρύτερων περικοπών.
«Λίγο απότομες αυτές οι..
περικοπές» σχολιάζει ο Χριστόφορος Κάσδαγλης αναφέροντας:
«Θα προτιμούσα να μου είχε προταθεί να γράψω ένα τελευταίο άρθρο την Κυριακή, ώστε να αποχαιρετήσω τους αναγνώστες που με συντρόφεψαν και τους συντρόφεψα τους τελευταίους 14 μήνες, με αποτέλεσμα 118 πυκνά κείμενα των 280 λέξεων. Είχα γράψει στις 14 Μαρτίου, σε μια καμπή της εφημερίδας: "Όσο με αφήνει το αφεντικό μέσα στο παιχνίδι, συνεχίζω να γράφω και να γράφω. Και ίσως κάποτε καταφέρω να βάλω το νικητήριο γκολ – και μακάρι να μην ακυρωθεί ως οφσάιντ…". Ε, αυτή τη φορά με σφύριξε οφσάιντ.
Θα ευχαριστήσω λοιπόν από δω τους αναγνώστες και τους συναδέλφους της εφημερίδας. Ιδιαιτέρως τον Βαγγέλη Δεληπέτρο για την τιμητική πρόταση που μου έκανε πέρσι να γράφω στην εφημερίδα, κυρίως όμως για το όλο πνεύμα της μεταξύ μας συνεργασίας. Ευχαριστίες οφείλω και στον Νούλη Χατζηδημητρίου.
Στην όλη εικόνα συνυπολογίζω βέβαια το γεγονός ότι η στήλη μου απέκλινε συχνά από τη βασική γραμμή της εφημερίδας, οπότε οι παραπάνω διαπιστώσεις αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία.»