ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Ο μόνος χαμένος το δελτίο του ΣΚΑΪ

Εκτός από την εντυπωσιακή απήχηση που είχε η συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στον Αντώνη Σρόιτερ και στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA, ενδιαφέρον έχει το αν επηρεάστηκαν τα υπόλοιπα δελτία, δεδομένου ότι η συνέντευξη είχε μεγάλη διάρκεια και ως εκ τούτου συνέπεσαν κάποια στιγμή όλα μαζί.
Η απάντηση λοιπόν είναι ότι..
κανένα δελτίο ειδήσεων δεν επηρεάστηκε, εκτός από του ΣΚΑΙ! Δηλαδή, τόσο το δελτίο του ΑΝΤ1 όσο και του Star πήγαν πολύ καλά, όπως δηλαδή πάνε κάθε βράδυ! Συγκεκριμένα το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 σημείωσε 17,2% (και 15,6% στα δυναμικά κοινά) και του STAR 16,3% (και 15,4%) αντίστοιχα. Ακόμη και το δελτίο του OPEN έμεινε στα ποσοστά του σημειώνοντας 5% και 3% στα δυναμικά.
Αρα το μόνο δελτίο ειδήσεων που έχασε κοινό εχθές το βράδυ εξαιτίας της συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα ήταν του ΣΚΑΙ που σημείωσε 13,3% και 8,7% στα δυναμικά. Κατά συνέπεια η πιο λογική εξήγηση γιατί η συνέντευξη επηρέασε μόνο το δελτίο του ΣΚΑΙ, προφανώς οφείλεται στο γεγονός ότι το κοινό του ενδιαφέρεται για την πολιτική, σε αντίθεση με τα κοινά των υπολοίπων, για αυτό και παρακολούθησε τον πρωθυπουργό.
***
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen την ώρα της συνέντευξης Τσίπρα (19:10 – 20:14), οι ειδήσεις του Alpha κατέκτησαν την πρωτιά καταγράφοντας 27,2% στο σύνολο πληθυσμού και 26,9% στο δυναμικό κοινό 18-54, ενώ 1.778.000 τηλεθεατές την παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό.
Το υψηλότερο τέταρτο ήταν από 19:10 έως και 19:25 όπου το κοντέρ της τηλεθέασης «χτύπησε» 40% Το κοινό που έδωσε το υψηλότερο ποσοστό τηλεθέασης, 34,3%, ήταν οι άνδρες ηλικίας 25-44.

- πηγή: enimerosi24