ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Στον αέρα του διαδικτύου το σάιτ του «Εθνους»

Από αύριο Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, το ethnos.gr, o ιστότοπος της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ», βγαίνει στον αέρα του διαδικτύου και «έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην ελληνική διαδικτυακή ενημέρωση», όπως σημειώνει σχετική ανακοίνωση.
Με σύγχρονη εμφάνιση αλλά διατηρώντας τις θεμελιώδεις αρχές της δημοσιογραφίας που υπηρετεί και η εφημερίδα -αξιοπιστία, αντικειμενικότητα, διασταύρωση..
της είδησης- προχωρά ένα βήμα παραπάνω και ενσωματώνει τις νέες τεχνολογίες στην ερευνητική διαδικασία και στην παρουσίαση της είδησης.
Το δημοσιογραφικό δυναμικό της εφημερίδας θα υπηρετεί διαρκώς και με ταχύτητα τις ενημερωτικές ανάγκες των επισκεπτών, ενώ το πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα newsroom του site θα δημοσιεύει με αμεσότητα και αξιοπιστία όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον κόσμο, με στόχο την έγκυρη, ποιοτική και ολοκληρωμένη ενημέρωση των επισκεπτών.
Υιοθετώντας τις πιο σύγχρονες και σημαντικές τάσεις στον τομέα της online ενημέρωσης, στο ethnos.gr θα έχουν το δικό τους χώρο καινοτομίες, όπως τα True Social Stories, τα Long Reads και η Δημοσιογραφία Δεδομένων (Data Journalism).
Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του ethnos.gr συνδυάζει την υψηλού επιπέδου αισθητική με τις αρχές του UX Design (User Experience Design) παρέχοντας στον αναγνώστη ένα φιλικό περιβάλλον, όπου μπορεί να μάθει όσα χρειάζεται, τη στιγμή που συμβαίνουν.