ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Στο δυναμικό της Alter Ego του Μαρινάκη η Πόπη Τσαπανίδου

Tελικά αφού δεν κατάφερε να βρει τηλεοπτική στέγη, παρά το άνοιγμα του Open, η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου έδωσε τα χέρια με την Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη και αναλαμβάνει τη διεύθυνση του τηλεοπτικού καναλιού (προφανώς του web tv).
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:
"Η οικογένεια της Alter Ego καλωσορίζει την κα Πόπη Τσαπανίδου. Στην πρώτη της..
επίσημη κίνηση η Τηλεόραση της Alter Ego ανακοινώνει την συνεργασία της με την κα Πόπη Τσαπανίδου, στη διεύθυνση του τηλεοπτικού καναλιού. Με την πολυετή εμπειρία της σε ενημέρωση και ψυχαγωγία μέσα στη δημοσιογραφική της πορεία, η κα Πόπη Τσαπανίδου αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα και την αντικειμενικότητα του περιεχομένου του τηλεοπτικού εγχειρήματος της Alter Ego».
Είναι γνωστό βέβαια ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης διεκδικεί τη μια από τις δύο «ορφανές» τηλεοπτικές άδειες και πως κατέθεσε σχετικό αίτημα στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης μαζί με την εγγυητική επιστολή των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.
Τώρα αναμένεται το ΕΣΡ να εξετάσει το φάκελο με το αίτημα του Β. Μαρινάκη για τηλεοπτικό σταθμό εθνικής εμβέλειας και να προχωρήσει στις διαδικασίες που προβλέπονται από τον σχετικό νόμο. Eχουμε δρόμο ακόμα...