ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Οταν ο Αδωνις υποστήριζε με πάθος το 25ευρο!

ΒΙΝΤΕΟ

Αλλη μια σύγκριση των δυο πολιτικών λογικών που κοντράρονται στις μέρες μας, επιχειρεί να κάνει ο Γιώργος Χριστοφορίδης με το νέο βίντεο που ανέβασε στους λογαριασμούς του στα social media και έχει να κάνει με το εισιτήριο των 25 ευρώ στα δημόσια νοσοκομεία, που ετοιμαζόταν να εφαρμόσει η..
κυβέρνηση Σαμαρά.
Στο βίντεο εμφανίζεται ο τότε υπουργός Υγείας, Αδωνις Γεωργιάδης, να υποστηρίζει με πάθος το 25ευρο στα νοσοκομεία, επικαλούμενος διάφορα επιχειρήματα, μεταξύ των οποίων και ότι επρόκειτο για ένα μέτρο «όχι φορομπηχτικό», αλλά «κοινωνικά δίκαιο και απαραίτητο».
Τελικά, βέβαια, άσχετα με τα επιχειρήματα του Αδωνι Γεωργιάδη, το μέτρο δεν εφαρμόστηκε ποτέ εξαιτίας της κοινωνικής αντίδρασης που θα προκαλούσε, μιας και κρίθηκε ως ιδιαίτερα σκληρό και απάνθρωπο. Ωστόσο, λίγο καιρό πριν, ο Αδωνις Γεωργιάδης το υποστήριζε με πάθος.
«Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι», σχολιάζει ο Γ. Χριστοφορίδης στο twitter και καταλήγει: «Τέτοια θα φέρουν, αν έρθουν».