ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Ευχαριστίες από το Documento...

...σε Σαμαρά, Βενιζέλο, Γεωργιάδη και Στουρνάρα

Γράφαμε χθες για τη δωρεάν διαφήμιση της εφημερίδας Documento στην Βουλή (EΔΩ) κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη συγκρότηση επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για το σκάνδαλο της Novartis. Μάλιστα ο εκδότης του Documento Κώστας Βαξεβάνης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter έσπευσε να πανηγυρίσει για.. τις διαρκείς αναφορές στο πρόσωπό του. Σήμερα με ένα σημείωμα στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα ευχαριστει τους Σαμαρά, Βενιζέλο, Γεωργιάδη και Στουρνάρα για την «ανυπολόγιστης αξίας» διαφήμιση που της έκαναν. Συγκεκριμένα αναφέρεται:
"Κατά την κρίσιμη συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για το σκάνδαλο Novartis, το Documento είχε την τιμητική του.
Η ενδελεχής και συστηματική έρευνα του Κώστα Βαξεβάνη και όλης της δημοσιογραφικής ομάδας, αποθεώθηκαν με πρωτόγνωρο τρόπο από τους πρωταγωνιστές του Novartis-Gate, ενώ αντίγραφα των πρωτοσέλιδων με τις αποκαλύψεις μας κατατέθηκαν στα πρακτικά της Βουλής.
Η πρωτοφανής διαφήμιση της εφημερίδας από τους κυρίους Σαμαρά, Βενιζέλο, Γεωργιάδη και Στουρνάρα είναι ανυπολόγιστης αξίας. Γι αυτό το λόγο αισθανθήκαμε την ανάγκη να τους ευχαριστήσουμε και δημόσια από τα βάθη της καρδιάς μας. Η αναγνώρισή τους μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε. Και διαβεβαιώνουμε ότι και την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου θα ανταποδώσουμε την τιμή που μας έκαναν. Γιατί κάθε Κυριακή υπάρχει Documento."