ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Αναστολή για τα 4,5 εκατ. της Εφορίας στον Αθήνα 9,84

Ανέστειλε πλήρως η αρμόδια εφορία το ποσό που είχε καταλογίσει στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84», ύψους 4,5 εκατομμυρίων ευρώ συν τις προσαυξήσεις, για μη καταβολή χαρτοσήμου από το 2006 και μετά. Ενημερώνοντας το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασής του, η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος του..
ραδιοφωνικού σταθμού, Μελίνα Δασκαλάκη, ανέφερε ότι παρελήφθη ήδη η σχετική απόφαση της εφορίας. Θυμίζουμε ότι το υπoυργείο Οικονομικών (Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων)  είχε προχωρήσει τον περασμένο Δεκέμβριο στην προληπτική δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών του  «Αθηνα 9,84». Στην δέσμευση, συμπεριλαμβάνονταν και οι λογαριασμοί μισθοδοσίας των εργαζομένων, αλλά και των νομίμων εκπροσώπων του ραδιοσταθμού της τελευταίας δεκαετίας και των συγγενικών τους προσώπων.
****
Την ανανέωση της αποκλειστικής του συνεργασίας με τον Αντώνη Κανάκη, για ακόμη τρία χρόνια, έως το 2021 ανακοίνωσε ο ΑΝΤ1. Σχετικά αναφέρεται: Η σημαντική συνεργασία, με τον δημιουργό των πιο αγαπημένων και ιδιαίτερων τηλεοπτικών προγραμμάτων, η οποία ήδη μετρά 21 δημιουργικά χρόνια, θα αποκτήσει μια επιπλέον διάσταση, αφού ο Αντώνης Κανάκης θα διαμορφώνει τη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1 και τη φυσιογνωμία αυτής, στο σύνολό της.
****
To 9ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, με πλούσια θεματολογία, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά, εκπαιδευτικά, αθλητικά, αφιερώματα κ.ά. Η «Αθλητική Κυριακή» κλείνει τα 46 χρόνια της και οι παρουσιαστές της, Γιώργος Λυκουρόπουλος, Ηλίας Χριστογιαννόπουλος και Μαρία Παπαδοπούλου, μιλούν για τη μακροβιότερη αθλητική εκπομπή, που μεταδίδεται κάθε Κυριακή, στις 22:00, από τη συχνότητα της ΕΡΤ1. Ακόμη, ο Σεραφείμ Κοτρώτσος μιλάει για την «Επόμενη μέρα», την ενημερωτική εκπομπή που παρουσιάζει κάθε Δευτέρα, στις 23:00, στην ΕΡΤ1.
****
Με την παραδοχή ότι αποτελεί προτεραιότητα για όλους η προστασία από την πειρατεία στο διαδίκτυο, έκλεισε η ημερίδα με τίτλο «Προσβολή Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας Στο Διαδίκτυο. Εξελίξεις σε Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση» την οποία διοργάνωσαν την Πέμπτη η Google και ο Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας, στην Αίγλη Ζαππείου. Στην ημερίδα συμμετείχαν το Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας και το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος.