ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Κούλουμα στου Βαρδινογιάννη

Για 19η ημέρα οι απλήρωτοι τεχνικοί του τηλεοπτικού σταθμού Mega συνεχίζουν την διαμαρτυρία τους έξω από τα γραφεία του μεγαλομετόχου Γιάννη Βαρδινογιαννη του καναλιού διεκδικώντας δεδουλευμένα 17 μηνών και τις αποζημιώσεις τους. 
Σήμερα Καθαρά Δευτέρα γιόρτασαν έξω από γραφεία της Motor Oil με λαγάνες, χαλβά και θαλασσινά που προσέφεραν σε ένδειξη αλληλεγγύης εταιρείες και ιδιώτες.
Θυμίζουμε ότι έχει διαταχθεί διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για το θέμα των δεδουλευμένων και των ασφαλιστικών..
  εισφορών των εργαζομένων του Mega, από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίο. Αφορμή για την εισαγγελική παρέμβαση αποτέλεσε η ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών, (ΕΣΗΕΑ), η οποία προσφάτως έκανε λόγο για «εμπαιγμό των εργαζομένων του Mega» (δείτε ΕΔΩ).
Οι εργαζόμενοι του καναλιού έχουν μπλοκάρει και τις διαφημίσεις, αφού όλα τα έσοδα από αυτές, εδώ και σχεδόν δύο χρόνια πήγαιναν στους μπλοκαρισμένους λογαριασμούς της εταιρείας.

Μετά από την ενυπόγραφη απαίτηση 77 μελών της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης  από το MEGA  και αφού οι υπογραφές αυτές ξεπερνούν κατά πολύ το 50% των συνολικών μελών του σταθμού, το Δ.Σ. κάνει δεκτό το αίτημά τους να απομακρυνθεί από τη θέση του εργασιακού εκπροσώπου ο Γιάννης Μανούσος. Τη θέση του εργασιακού  εκπροσώπου στο MEGA αναλαμβάνει ο πρώτος αναπληρωματικός που πλειοψήφισε στις αρχαιρεσίες της ΕΤΙΤΑ, Κωνσταντίνος Καρανάσιος.