ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Ιστορίες με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο

Συνέντευξη με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρη Αβραμόπουλο παρουσιάζουν απόψε το βράδυ οι «ΙΣΤΟΡΙΕΣ» του ΣΚΑΪ, με τους Αλέξη Παπαχελά, Σία Κοσιώνη, Παύλο Τσίμα και Τάσο Τέλλογλου.
Ο Αλέξης Παπαχελάς και η Σία Κοσιώνη συνομιλούν με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο για όλες τις πτυχές της υπόθεσης Novartis αλλά και των υποθέσεων που ο ίδιος χειρίστηκε ως υπουργός Υγείας την περίοδο 2006 – 2009.
Ο Δ. Αβραμόπουλος απαντά για τους προστατευόμενους μάρτυρες, την υπόθεση του μοριακού.. ελέγχου του αίματος αλλά και των εμβολίων για τον ιό Η1Ν1. Ακόμη, συζητά για τις σχέσεις του με τον Πρωθυπουργό και απαντά στο ερώτημα εάν η υπό διερεύνηση υπόθεση μπορεί να επηρεάσει την ευρωπαϊκή του θητεία.
Επίσης, μιλά για το ύψος της φαρμακευτικής δαπάνης στη διάρκεια της θητείας του αλλά και για το εάν οι αποφάσεις που ελήφθησαν εκείνη την περίοδο, ήταν σε γνώση ή όχι του τότε Πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή.