ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

ΕΣΗΕΑ: O αγώνας μας για τον ΕΔΟΕΑΠ θα συνεχιστεί

Η 48ωρη απεργία συνεχίζεται και σήμερα Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου, έως τις 6 το πρωί αύριο, Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου. 
Αγωνιζόμαστε για τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα, διεκδικώντας τα αυτονόητα και στοιχειώδη για κάθε κλάδο εργαζομένων και χαιρετίζουμε τους συναδέλφους, που συμμετέχουν δυναμικά στην απεργία και στηρίζουν τα αιτήματά μας.
Ο αγώνας μας είναι δίκαιος και γι’ αυτό θα κερδηθεί. Παλεύουμε για την επιβίωση του ΕΔΟΕΑΠ, που αποτέλεσε ανεκτίμητο στήριγμα για χιλιάδες οικογένειες όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς να  έχει επιβαρύνει ούτε κατά το ελάχιστο τον κρατικό προϋπολογισμό. Διεκδικούμε όλες.. τις απαραίτητες εισφορές και πόρους για τη βιωσιμότητά του, καθώς, επίσης, τη διεύρυνση και την ενίσχυσή του, με την ένταξη όλων των εργαζομένων σε όλα ανεξαιρέτως τα Μέσα Ενημέρωσης.
Καλούμε την κυβέρνηση να προχωρήσει στη νομοθέτηση, που είναι απαραίτητη, για την επίτευξη των παραπάνω στόχων και τους εργοδότες να σταματήσουν την πολιτική του «τσάμπα». Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι να τους πετύχουμε.
Δυστυχώς, για δεύτερη ημέρα ο ΣΚΑΙ «σπάει» την απεργία. Για το λόγο αυτό, καλούμε και σήμερα τους πολιτικούς όλων των κομμάτων, τους κοινωνικούς φορείς, τους δημοσιογράφους και κάθε πολίτη που σέβεται τη δημοκρατία και το δίκαιο αγώνα μας, να μην συμμετέχουν σε πάνελ συζήτησης κατά τη διάρκεια της απεργίας.