ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Ντοκιμαντέρ για τους απεργούς πείνας

Υπάρχουν δημοσιογράφοι, αλλού όμως...

Ντοκιμαντέρ για τους απεργούς πείνας στην Ακαδημίας 20 έφτιαξε ο δημοσιογράφος του γαλλικού ραδιοφώνου Yves Bourget. Το ντοκιμαντέρ θα ανέβει στο youtube και θα σταλεί και σε αλλους δημοσιογράφους στο εξωτερικό προκειμένου να στηρίξει την υπόθεση ΕΔΟΕΑΠ. ο γάλλος δημοσιογράφος επισκέφτηκε με τη σύζυγό του (φωτογραφια) τους απεργούς πείνας, που έχουν κατασκηνώσει έξω από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, και συνομίλησε μαζί τους. Για το θέμα έγραψε στην προσωπική της σελιδα στο fb η απεργός πείνας Μαρίνα Βήχου στηλιτεύοντας την «εκκωφαντική σιωπή» των συναδέλφων της στην Ελλάδα... Αναλυτικά η ανάρτηση της Μαρίνας Βήχου:..
Ο Yves Bourget, δημοσιογράφος του γαλλικού ραδιοφώνου ήρθε σήμερα με την σύζυγό του να καλύψει την απεργία πείνας. Εφτιαξε ενα μικρό ντοκυμαντέρ, που θα ανεβάσει στο youtube και θα στείλει και σε αλλους συναδέλφους του για να στηρίξει την υπόθεσή μας. Ευχαριστώ την συναδελφο Καρίνα Λάμψα, που βοηθησε στη διερμηνεία, καθως τα γαλλικά μου ειναι ιδιαίτερα φτωχά.
Είπατε κάτι καλοί μου συνάδελφοι και συναδέλφισσες ιδιωτικών και κρατικών μέσων ενημέρωσης;;;
Γιατί θα πρέπει να ξέρετε οτι ο Yves μένει χλμ. μακρυά απο την Αθήνα κι όμως βρήκε τον δρόμο για να έρθει Ακαδημίας 20. Εσεις φαντάζομαι ακόμα τον ψάχνετε στο Google earth.
Γιατι ο Yves δεν κινδυνεύει να μείνει χωρίς Ταμείο, δεν του έχουν κόψει τη σύνταξη, δεν φοβάται οτι θα μείνει χωρις ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Εσας φαντάζομαι σας έχει λύσει ολα τα προβλήματα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και οι κυριοι Αλαφούζος, Βαρδινογιάννης, Μαρινάκης, Σαββίδης, Κυριακού, Βρυώνης, Χατζηνικολάου κ.λ.π "αξιότιμοι κύριοι".
Αλλη εξήγηση δεν μπορώ να δώσω στην εκκωφαντική σας ΣΙΩΠΗ.
Εκτος κι αν στην Ελλάδα του 2017 "δημοσιογράφοι δεν υπάρχουν πια, τους πάτησε το τρένο..."