ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Επικράτηση Κουρτάκη στα ΝΕΑ

Ουρά των Παραπολιτικών η ιστορική εφημερίδα  - Τι γράφει το enimerosi24
 
Aφού ο Σταύρος Ψυχάρης αποφάσισε για προσωπικούς λόγους να μεταλλάξει το DNA της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ και από ναυαρχίδα της κεντροαριστεράς (αφού το ΒΗΜΑ κινούνταν σε πιο… αστικά μονοπάτια) να τη μετατρέψει σε γραφείο Τύπου των προέδρων της ΝΔ, τη σκυτάλη πήραν οι δύο τελευταίοι διευθυντές της, οι οποίοι στην προσπάθεια τους να στηρίξουν με νύχια και με δόντια τον Σαμαρά και τον Κυριάκο, το τερμάτισαν φλερτάροντας ανοικτά με την ακροδεξιά ατζέντα σε όλες τις εκφάνσεις και σε συνθήματα και σε πρόσωπα.
Οι «περίεργες αγιογραφίες» -που λέει και μια ψυχή εκεί στον ΔΟΛ- στον Βορίδη, στον Αδωνη και τα άλλα «παιδιά» κόντεψαν να γίνουν.. μόνιμη στήλη στην εφημερίδα. Τα ΝΕΑ διατύπωσαν κάποια στιγμή και την καινοφανή θεωρία του «μεταμελημένου φασίστα» για τον αντιπρόεδρο της ΝΔ σημειώνοντας ότι ακόμη και αν δεν είναι μεταμελημένος αλλά εξακολουθεί να είναι φασίστας δεν πειράζει θα τον στηρίζουν και θα τον προβάλλουν όσο αυτός «τα χώνει» στον Τσίπρα!
Η μετακόμιση στα νέα γραφεία έδειξε αμέσως ότι τα ΝΕΑ δεν προσέγγισαν μόνο γεωγραφικά το μηντιακό όμιλο του νέου ιδιοκτήτη Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και εκδοτικά. Στο φύλλο των ΝΕΩΝ της Δευτέρας και ενώ υπάρχουν οι γερμανικές εκλογές αλλά και τόσα και τόσα θέματα που αφορούν την ελληνική κοινωνία, οι επιτελείς της εφημερίδας επέλεξαν να αναπαράγουν το ρεπορτάζ των Παραπολιτικών για τον Πάνο Καμμένο και έκαναν αυτό πρώτο θέμα δίνοντας του και πολύ χώρο στις εσωτερικές σελίδες.
Κάποιοι λένε ότι μπορεί ο Γιάννης Κουρτάκης να επέλεξε να μην αναλάβει κανένα ρόλο στον ΔΟΛ, αλλά κατάφερε σε πρώτη φάση όχι μόνο να περνάει τη γραμμή του στα ΝΕΑ (σε πρώτη φάση), αλλά να τα μετατρέψει όπως φαίνεται και σε... ντουντούκα των Παραπολιτικών.
- από το enimerosi24