ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017

Η «Αυγή» απαντά στη ΝΔ στα περί κρίσης

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων στις 25 Οκτωβρίου για να αναδειχθεί νέα διοίκηση στην εφημερίδα

Από το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε ανακοίνωση, με βάση δημοσιεύματα  δεξιά κι αριστερά για κρίση στο εσωτερικό της εφημερίδας (δείτε ΕΔΩ), η οποία έχει ως εξής:
«Μπορεί να μην πήραμε ποτέ απάντηση από τον κ. Τσίπρα ποιος κρύβεται πίσω από την offshore της “Αυγής”. Άλλο πράγμα είναι αυτό και άλλο οι δυσμενείς εξελίξεις για την εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Ευχόμαστε οι υπεύθυνοι αυτής της κατάστασης να δώσουν λύση, η εφημερίδα να μείνει ανοιχτή και οι εργαζόμενοι να μην χάσουν τη δουλειά τους.
Γιατί κ. Τσίπρα δεν είμαστε όλοι ίδιοι!».

Η ΑΥΓΗ απάντησε αναφέροντας:
«Μπορεί να μην πήραμε ποτέ απάντηση από τον κ.Μητσοτάκη για το πως η ΝΔ..
θα εξοφλήσει τα θαλασσοδάνειά της. Άλλο πράγμα είναι αυτό και άλλο οι δυσμενείς εξελίξεις για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ευχόμαστε οι υπεύθυνοι αυτής της κατάστασης να δώσουν λύση, το κόμμα να μείνει ανοιχτό και όσοι απασχολούνται σε αυτό να μην χάσουν την δουλειά τους.
Γιατί κ. Κικίλια δεν είμαστε όλοι ίδιοι.
"Α"»
Σχετικά με την κρίση και τις παραιτήσεις στην εφημερίδα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΥΓΗΣ στην χθεσινή του συνεδρίαση (27/09) αποφάσισε ομόφωνα να προκηρύξει την σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευση των μετόχων στις 25 Οκτωβρίου, για να αναδειχθεί νέα διοίκηση. Η νέα διοίκηση θα αναλάβει την αναδιοργάνωση της εταιρείας και της εφημερίδας για να απαντηθούν τα προβλήματά της μπροστά στα νέα δεδομένα που δημιουργεί η κρίση στον Τύπο.