ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Μέχρι που φθάνει ο πολιτικός κατήφορος κύριε Βαρβιτσιώτη;

Μόνο ως πολιτικός κατήφορος αισχίστης μορφής μπορεί να χαρακτηριστεί η εμφάνιση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη την Παρασκευή στη Βουλή. Ο βουλευτής της ΝΔ, παρασυρμένος από το αντιπολιτευτικό του μένος, ξεπέρασε κάθε όριο πολιτικής ηθικής φθάνοντας στο σημείο να μιλήσει για νεκρό από το ναυάγιο του «ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ» και τη ρύπανση στις θάλασσες της Αττικής.
Ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας(!!!) δήλωσε ευθαρσώς στη Bουλή «μέχρι και νεκρό είχαμε από αυτή την ιστορία». Ανέφερε χαρακτηριστικά «ήταν τόσο πλημμελής η ενημέρωση, ώστε μέχρι και νεκρό είχαμε από αυτή την ιστορία. Μία κυρία που ξεβράστηκε προχθές τα ξημερώματα στο Φάληρο. Που δεν γνώριζε προφανώς ότι δεν έπρεπε να κολυμπήσει».
Σε αυτό το σημείο να δηλώσουμε ότι το πτώμα της άτυχης γυναίκες εντοπίστηκε με τα ρούχα,.. την τσάντα και τα προσωπικά της αντικείμενα.
Χωρίς να διστάζει να εκμεταλλευτεί τον χαμό ενός ανθρώπου, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ανακαλύπτει νεκρό από το ναυάγιο και τη ρύπανση και, φυσικά, αποδίδει την... ύψιστη κατηγορία στην κυβέρνηση και τον σημερινό υπουργό Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή.
Το πτώμα στο οποίο αναφέρθηκε ο βουλευτής της ΝΔ, ανήκει σε μία γυναίκα η οποία εντοπίστηκε νεκρή στην περιοχή της παραλίας «ΜΠΑΤΗ» στο Παλαιό Φάληρο στις 15 Σεπτεμβρίου.
Αναλυτικά η ενημέρωση από το λιμενικό για το περιστατικό:
    Εντοπίστηκε, βραδινές ώρες χθες, μία (01) σορός γυναικός, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας ''ΜΠΑΤΗ'' στο Παλαιό Φάληρο.
    Ανωτέρω σορός ηλικίας περίπου 55-60 ετών, ύψους περίπου 1,70m και εύσωμης σωματικής διάπλασης με γκρίζα κοντά μαλλιά, έφερε λευκή – μαύρη μπλούζα και μπλε παντελόνι, ενώ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο ''ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ'' Νοσοκομείο Βούλας.
    Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού.

 Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης επανήλθε στο ζήτημα και κατά την δευτερολογία προσπαθώντας να τα... μαζέψει κατηγορώντας την κυβέρνηση. «Απαντήσεις δεν πήραμε Πως βρέθηκε μία γυναίκα νεκρή στην παραλία του Φαλήρου;Δεν μπορεί να μεγαλώνουν τα θέματα και να κυκλοφορούν οι ειδήσεις και να μην παίρνουμε μία απάντηση. Ας μας πείτε “Ρε παιδί μου δεν φταίει για τον θάνατο η ρύπανση”»
Upd Το υπουργείο Ναυτιλίας εξέδωσε ανακοίνωση για τις δηλώσεις Βαρβιτσιώτη αναφέροντας
    Σχετικά με δήλωση του βουλευτή της Ν.Δ. και πρώην υπουργού Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ότι «μέχρι και νεκρό είχαμε από το ναυάγιο…», γνωρίζονται τα εξής:
    Η σορός βρέθηκε με ρούχα, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί. Στην παραλία βρέθηκε τσαντάκι με διαβατήριο Βουλγαρίας, η φωτογραφία του οποίου μοιάζει με το πρόσωπο της σορού. Επίσης στο τσαντάκι βρέθηκαν προσωπικές σημειώσεις. 
    Η σορός βρίσκεται ακόμα στο Ασκληπιείο Βούλας, χωρίς να έχει γίνει επίσημη αναγνώριση. Η Λιμενική Αρχή Φλοίσβου έχει ζητήσει από την πρεσβεία της Βουλγαρίας να κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για την αναγνώριση της σορού. Κατά συνέπεια δεν έχει γίνει ακόμα ούτε νεκροτομή προς διακρίβωση των αιτίων θανάτου.


Χ.Κ. (ΕφΣυν)