ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Στo Αργος η διανομή της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα»

Aπο το Πρακτορείο διανομής Τύπου και Mεταφορών λάβαμε και δημοσιεύουμε:
Με χαρά ανακοινώνουμε ότι από αυτή την Κυριακή και κάθε Κυριακή, η εβδομαδιαία
εφημερίδα, «Πρώτο Θέμα», θα διανέμεται από το πανελλαδικό Δίκτυο Διανομής του
Πρακτορείου Άργος Α.Ε., σε όλα τα σημεία πώλησης Τύπου της χώρας.
Ευχόμαστε στο «Πρώτο Θέμα», καλές πωλήσεις.
 ***
Δεκτό κατά πλειοψηφία έγινε το νομοσχέδιο του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής για την καθιέρωση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την τηλεοπτική διαφήμιση, το barcode στις εφημερίδες και το Μητρώο Περιφερειακού Τύπου. Η ΝΔ, η Δημοκρατική Συμπαράταξη,..
το ΚΚΕ, η Χρυσή Αυγή και το Ποτάμι καταψήφισαν το νομοσχέδιο, ενώ η Ένωση Κεντρώων δήλωσε «παρών».
 ***
Η υπουργική τροπολογία για τον επανακαθορισμό της εκκίνησης της διαδικασίας αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών «πέρασε» με ευρεία πλειοψηφία, καθώς την υπερψήφισαν, πλην του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, και η ΝΔ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη. Την τροπολογία καταψήφισαν η Χρυσή Αυγή, το ΚΚΕ και το Ποτάμι, ενώ «παρών» δήλωσε η Ένωση Κεντρώων.
***
Με σκληρή γλώσσα απάντησε από βήματος της Βουλής ο υπουργός Ν. Παππάς στην αγωγή που έχει καταθέσει εναντίον του ο τηλεοπτικός σταθμός Star για ζημιά που υποτίθεται ότι υπέστη από τον διαγωνισμό τηλεοπτικών αδειών. «Ρώτησα έγκριτο νομικό και μου είπε πως είναι σαν μπαίνουν δυο κλέφτες σε ένα σπίτι. Ο ένας καταφέρνει να κλέψει πολλά κι άλλος λίγα κι επειδή πήρε λίγα κάνει αγωγή στον ιδιοκτήτη του σπιτιού», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής...
***
Εγκρίθηκαν από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής οι τοποθετήσεις του Χρ. Λεοντή και Γ. Θαλασσινού στο Δ.Σ. της ΕΡΤ. Ο Θαλασσινός υποστήριξε ότι δεν πρέπει να υπάρχει και δεν υπάρχει αντίφαση μεταξύ ποιότητας και εμπορικότητας και πως στόχος θα είναι να στηριχθεί ένα κράμα μοντέρνου και παραδοσιακού ελληνικού προγράμματος. «Δεν ήρθα εδώ ως άπραγος αλλά για να βοηθήσω. Αν δω ότι δεν μπορώ να τα καταφέρω, μόνος μου θα σας πω “γεια”», δήλωσε  ο συνθέτης Χρ. Λεοντής που δήλωσε πως το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του θα είναι στα Μουσικά Σύνολα, αλλά και στον τομέα της μυθοπλασίας, λόγω της πολυετούς του ενασχόλησης με το θέατρο.