ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

«Ιλιγγος» με τους μισθούς στην ΕΠΟ!

Οικονομική κρίση στα όρια της απόγνωσης είπατε; «Τσεκούρι» μισθών και συντάξεων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, συνεχώς από το 2009 μέχρι σήμερα; Ναι. Οχι για όλους όμως. Και σίγουρα όχι για την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, της οποίας τα έξοδα για τη μισθοδοσία των 89 υπαλλήλων που φαίνεται να διατηρούσε μέσα στο 2015, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της και αποκαλύπτει η «Εφημερίδα των Συντακτών», προκαλούν ίλιγγο.
Ταυτόχρονα εξηγούν πολλά για την απελπισμένη προσπάθεια της διοίκησης της ΕΠΟ να υπερασπιστεί αυτό που η ίδια χαρακτηρίζει «αυτοδιοίκητο», ενώ ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, πολλές φορές τον τελευταίο χρόνο το έχει χαρακτηρίσει «άνομο και ανέλεγκτο».
Περίπου 3,5 εκατ. ευρώ κοστίζει ετησίως η μισθοδοσία στην ΕΠΟ. Από αυτά, το 1,8 εκατ. ευρώ.. μοιράζεται σε 13 μόλις άτομα! Μεταξύ των οποίων είναι και αυτοί που έχουμε ακούσει ακόμη και από το βήμα της Βουλής να χαρακτηρίζονται πολλές φορές «σκληρός πυρήνας» της διοίκησης της ΕΠΟ ή «διευθυντήριο».
- διαβάστε τη συνέχεια του ρεπορτάζ που υπογράφει ο Τάσος Τσατάλης στην ΕφΣυν, ΕΔΩ