ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Ο Σταύρος Ψυχάρης και τα καθεστώτα...

Το σημερινό πρωτοσέλιδο του «Βήματος» είναι ένα ακόμα δείγμα της βαθιάς... παράδοσης του ΔΟΛ στο στήσιμο πολιτικών ανατροπών.Το συγκρότημα που διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην ανατροπή Γεωργίου Παπανδρέου, στη στήριξη της μοναρχίας, στη στήριξη της δικτατορίας και στην πτώση του Ανδρέα Παπανδρέου, σήμερα «αγωνιά» για τη δικαιοσύνη και το καθεστώς Τσίπρα.
Η δημοκρατία της απλής αναλογικής βαφτίζεται «καθεστωτική λογική» ενώ με πρόσχημα τη φίμωση της ενημέρωσης ο ιδιοκτήτης του ΔΟΛ με την τεράστια περιουσία που ήδη δεσμεύτηκε, με απλήρωτους δημοσιογράφους, με τα πολιτικά θαλασσοδάνεια  και τους ισχυρισμούς πέρα από κάθε λογική προσπαθεί να τρομοκρατήσει.. την ελληνική κοινωνία για τον Αρμαγεδδώνα του ΣΥΡΙΖΑ!
Η γάτα του Στ. Ψυχάρη μετατρέπεται πλέον σε κήρυκα της καταστροφής και μπροστάρη των υπέρ πάντων των συμφερόντων αγώνα.
Το μόνο διαφορετικό στην σύγχρονη αυτή παράδοση του συγκροτήματος είναι ότι σήμερα όλες αυτές οι αντιδράσεις έχουν αφετηρία την οργή του εκδότη για την εμπλοκή του με τη δικαιοσύνη.

Aντα Ψαρρά (efsyn.gr)