ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Εγκαταλείπουν το Mega...


H φυγή εργαζομένων από τον τηλεοπτικό σταθμο Mega, που έχει ξεκινήσει από τις αρχές του χρόνου, συνεχίζεται.
Εκτός από τον Γ. Σαραντάκο (βρίσκεται εδώ και έξι μήνες στο STAR) έχουν αποχωρήσει από το κανάλι ο επικεφαλής του τμήματος Διεθνών Ειδήσεων Στρατής Αγγελής, η Κωνσταντίνα Καζαντζή που κάλυπτε το ναυτιλιακό - πειραϊκό ρεπορτάζ, ο ρεπόρτερ του εργατικού - ασφαλιστικού ρεπορτάζ Στέλιος Παπαπέτρου καθώς και ο αρχισυντάκτης του ελεύθερου Σωτήρης Τζιομπανούδης.
Πριν από ένα μήνα αποχώρησε από το κανάλι της Μεσογείων και η ρεπόρτερ του τμήματος διεθνών θεμάτων του MEGA Αλεξανδρα Χατζηγεωργίου με προορισμό τον τηλεοπτικο σταθμό ALPHA όπου εντάχθηκε στο τμήμα διεθνών. Τώρα ήταν η σειρά του.. μετεωρολόγου Θοδωρή Κολυδά να εγκαταλέιψει το MEGA για τον ALPHA. O Kολυδάς ήταν στο κανάλι της Μεσογείων για πάρα πολλά χρόνια και το όνομά του καθώς και η παρουσία του ήταν άμεσα συνδεδεμένα με την εικόνα του ΜΕGA.
Την ίδια ώρα ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA Αντώνης Σρόιτερ υπέγραψε για άλλα δύο χρόνια στο κανάλι του Κοντομηνά.