ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Απάντηση Παππά στην «Καθημερινή»

Ουδεμία σχέση με τη διαδικασία του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες δεν έχει το δημοσίευμα της «Καθημερινής» υπό τον τίτλο «Επιστολή - κόλαφος από Κομισιόν για το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο». Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς τονίζοντας ότι ορισμένα Μέσα Ενημέρωσης αν θέλουν να διατηρούν την αξιοπιστία τους, οφείλουν να απέχουν από τη διαστρέβλωση και τα ψέματα.
Αναλυτικά η απάντηση του υπουργού Επικρατείας στο δημοσίευμα της «Καθημερινής»:
«Η αλληλογραφία στην οποία αναφέρεται το δημοσίευμα του ομίλου Καθημερινής – Σκάι είναι γνωστή εδώ και καιρό και δεν έχει σχέση με τη διαδικασία των αδειών. Εμείς καλωσορίζουμε την υποβολή.. φακέλου υποψηφιότητας για άδεια από τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι. Υπογραμμίζουμε ότι είναι δικαίωμα του καθενός να υπερασπίζεται τα ιδιαίτερα συμφέροντά του όπως νομίζει.
Η αποχή από τη διαστρέβλωση και το ψέμα όμως, μπορεί να σώσει ό,τι μπορεί να σωθεί από την αξιοπιστία του. Δεν μας προκαλεί λοιπόν έκπληξη. Αυτό που μας εκπλήσσει είναι ότι «η ηχώ» των ιδιοκτητών, η ΝΔ, δεν έχει σπεύσει να υιοθετήσει τις ανακρίβειες και να ζητήσει ακύρωση του διαγωνισμού και παραίτηση υπουργού».