ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Νέα (έκτακτη λέει) συνέλευση των μετόχων-μελών του ΕΔΟΕΑΠ

Μετά την «πραξικοπηματική», όπως χαρακτηρίστηκε, απόφαση του προέδρου του ΕΔΟΕΑΠ Ευάγγελου Τάτση να ματαιώσει- διαλύσει την γενική συνέλευση του Οργανισμού στις 28 Ιουνίου με την δικαιολογία της έλλειψης απαρτίας, η διοίκηση απηύθηνε πρόσκληση για νέα Συνέλευση στην οποία αναφέρεται:
 Π ρ ο ς
Τους Μετόχους – Μέλη του Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π.
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων – Μελών του Οργανισμού
Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,
Η Διοίκηση του Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π. σας προσκαλεί σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων – μελών του Οργανισμού που η σύγκλησή της προβλέπεται από τα άρθρα 15 ,25 του Καταστατικού.
Οι ημερομηνίες σύγκλησης της Συνέλευσης αυτής καθορίσθηκαν ως εξής, με απόφαση του Δ.Σ. του Οργανισμού:..
Πρώτη Έκτακτη Γενική Συνέλευση
Την 15η Ιουλίου 2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.00 π.μ. στην Αίθουσα Συνεδρίων του κτιρίου ΕΔΟΕΑΠ (Σισίνη 18 και Ηριδανού 5 - 1ος όροφος) με το εξής θέμα Ημερήσιας Διάταξης:
Ενημέρωση για τον ΕΔΟΕΑΠ με βάση τον τελευταίο Ασφαλιστικό Νόμο ( Ν.4387/2016 ) και τις μέχρι σήμερα εξελίξεις.
Η Γενική Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία με παρόντες το 1/3 του αριθμού των μετόχων-μελών του Οργανισμού.
Δεύτερη Έκτακτη Γενική Συνέλευση
Σε περίπτωση που δεν θα επιτευχθεί απαρτία, η Γενική Συνέλευση συγκαλείται εκ νέου την 25η Ιουλίου 2016, ημέρα Δευτέρα, την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο και με το ίδιο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης .
Η απαρτία επιτυγχάνεται με την παρουσία του 1/4 των μετόχων-μελών του Οργανισμού.
Τρίτη Έκτακτη Γενική Συνέλευση
Αν και πάλι δεν επιτευχθεί απαρτία, η Γενική Συνέλευση συγκαλείται εκ νέου την 2α Αυγούστου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 12.00 π.μ στο ξενοδοχείο ROYAL OLYMPIC ( Αίθουσα “OLYMPIA” ) Αθανασίου Διάκου 28, Αθήνα ( Στύλοι του Ολυμπίου Διός ) και με το ίδιο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης.
Η απαρτία στην τρίτη αυτή Έκτακτη Γενική Συνέλευση επιτυγχάνεται με την παρουσία του 1/10 των μετόχων-μελών του Οργανισμού.