ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Οι γόνοι Βαρδή, Μπόμπολα και Ψυχάρη αδιαφορούν για την τύχη του Mega...

Η διαδοχή το απόλυτο πρόβλημα του καναλιού της Μεσογείων

Εκτός των ισχυρών ενδό-μετοχικών συγκρούσεων που έχουν να αντιμετωπίσουν οι μεγαλομέτοχοι του MEGA, όπως για παράδειγμα είναι η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που εξελίσσεται σε γεφύρι της Άρτας… Το σημαντικότερο όλων για το πάλαι ποτέ ισχυρό κανάλι που έχει μάλιστα άμεση σχέση με την ύπαρξη και την προοπτική του, δεν είναι ούτε ο νόμος Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες, ούτε κάτι άλλο… Είναι η διάδοχη κατάσταση!
Η ηλικία των τριών μεγαλο-μετόχων του σταθμού, οι οποίοι είναι ταυτισμένοι με την εταιρία, αλλά και τη λειτουργία του καναλιού, είναι στην ουσία η αχίλλειος πτέρνα για την προοπτική του. Κανείς από τους γόνους των τριών οικογενειών, Βαρδινογιάννη, Μπόμπολα, Ψυχάρη δεν ενδιαφέρεται.. ή για τους πιο ρομαντικούς, δεν «πονάει», όσο οι πατεράδες τους, για να ξελασπώσει και να διατηρήσει σε ένα υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού το MEGA!
Οι τρεις εκδότες μέχρι πρόσφατα – και όσο τουλάχιστον η κατάσταση κυλούσε, με τους όρους που επιθυμούσαν – είχαν την όρεξη (δηλαδή τα συμφέροντα…) για να «τρέξουν» το «μαγαζί», με ό,τι συνεπάγεται αυτό σε επίπεδο επιχειρηματικό, πολιτικό και μιντιακό.
Οι γόνοι – σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον των τριών εκδοτών, έχουν άλλα σχέδια, άλλες προτεραιότητες, άλλα ενδιαφέροντα και σε καμία περίπτωση δεν αντιμετωπίζουν με τον ίδιο ζήλο τις μιντιακές επιχειρήσεις των γονιών τους!
- από εκτενές ρεπορτάζ του enimerosi24 (εδώ)