ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Κυκλοφορεί το πρώτο απεργιακό φύλλο των εργαζόμενων στην εφημερίδα Αγγελιοφόρος

ΒΙΝΤΕΟ

T0 πρώτο απεργιακό φύλλο που κυκλοφόρησε αργά χθες (Τρίτη 3/11) θα διανείμουν σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (πλατεία Αριστοτέλους) οι εργαζόμενοι της εφημερίδας Αγγελιοφόρος, οι οποίοι βρίσκονται υπό την ομηρία της «Τρόικας» των εργοδοτών Μπόμπολα-Μπακατσέλου-Ψυχάρη.
Η διοίκηση της εταιρίας κατέθεσε αίτηση πτώχευσης αφήνοντας στο δρόμο 110 εργαζόμενους, οι οποίοι μένουν χωρίς αποζημιώσεις ενώ τους οφείλονται και δεδουλευμένα εννιά μηνών. Το πρώτο φύλλο, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Πλούσιοι μέτοχοι πτωχεύουν 110 εργαζόμενους / Μπακατσέλος, Μπόμπολας και Ψυχάρης βυθίζουν την ιστορική εφημερίδα», οι εργαζόμενοι σε μία συμβολική κίνηση το παρέδωσαν χτες το βράδυ στον Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να ενημερωθεί και η πολιτική οικογένεια με την οποία ο μεγαλοβιομήχανος Αλέξανδρος Μπακατσέλος διατηρεί στενές σχέσεις.
Η συνάντηση έγινε στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, όπου ο Μητσοτάκης μετέβη, για να μιλήσει..  σε συγκέντρωση μελών και στελεχών της ΝΔ, στο πλαίσιο της εκστρατείας του για τη διεκδίκηση της προεδρίας του κομματος. «Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δε θα τηρηθούν όλες οι διατάξεις περί αποζημιώσεων», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης, απαντώντας στην παρέμβαση των δημοσιογράφων.
Δείτε το σχετικό βίντεο: