ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Ξανά στο Μέγαρο Μαξίμου ο Θεόδωρος Μιχόπουλος

Με απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως

Αποχώρησε από τη θέση του διευθυντή του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, αλλά επέστρεψε στο Μέγαρο Μαξίμου, σε θέση πολιτικού συμβούλου, ο Θεόδωρος Μιχόπουλος.
Όπως αναφέρει το ΦΕΚ 776, της 2ας Νοεμβρίου, ο Μιχόπουλος «διορίζεται, από 24-09-2015, στη θέση του Προϊστάμενου του Γραφείου Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού».
O Θ. Μιχόπουλος ήταν επικεφαλής του γραφείου Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου, όταν ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, με τον οποίο είχε συνεργαστεί ήδη από την εποχή που ήταν υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων.
Με τον ανασχηματισμό, με τον οποίο ο Σακελλαρίδης αποχώρησε από τη θέση του εκπροσώπου, αποχώρησε και ο Μιχόπουλος. Στη συνέχεια ο  Μιχόπουλος βρέθηκε στο γραφείο..
του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, με τον οποίο συνδέονται πολιτικά και από την ομάδα των «53».
Οι παροικούντες το Μέγαρο Μαξίμου λένε ότι επέστρεψε, όταν του το ζήτησε ο πρωθυπουργός ως επικεφαλής του Στρατηγικού Σχεδιασμού και ως άνθρωπος «ειδικών αποστολών»... (protothema.gr)

- από το nonews-news