ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Νέο κύμα αποχωρήσεων στον ΑΝΤ1 - Ποιοι φεύγουν

Kaι ποιος αναλαμβάνει τη διεύθυνση ειδήσεων του καναλιού

Νέες απώλειες σε δημοσιογραφικό δυναμικό σημειώνονται στον ΑΝΤ1 την ώρα που το κανάλι οδεύει προς σμίκρυνση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και ενώ κάποιοι δημοσιογράφοι αρνούνται να υπογράψουν τις νέες μειώσεις μισθών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από το ειδησεογραφικό τμήμα του ΑΝΤ1 αποχωρεί μετά από μακρά θητεία ο αρχισυντάκτης Νίκος Μερτζάνης καθώς και ο έμπειρος σε θέματα υπουργείου Αμυνας Πάρις Καρβουνόπουλος.
Παράλληλα, μετά τον Μιχάλη Τσώχο και τον Κυριάκο Καψή, άλλος ένας αθλητικός ρεπόρτερ, ο..
Ιάκωβος Φιλιππούσης, οδεύει στην έξοδο από το κανάλι μετά και την αποδυνάμωση του αθλητικού τμήματος λόγω της απώλειας των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Europa Leauge.
Kαι ενώ η αίθουσα σύνταξης του ΑΝΤ1 αριθμεί όλο και λιγότερα άτομα, η διοίκηση αποφάσισε να καλύψει εκ των έσω την θέση του διευθυντή ειδήσεων (παραμένει κενή από τον Ιούλιο μετά την αποχώρηση του Α. Παναγόπουλου). Οπως ακούγεται νέος διευθυντής ειδήσεων του ΑΝΤ1 θα αναλάβει ο ΦίλιπποςΦιλιππακόπουλος, ο οποίος έχει διατελέσει επί σειρά ετών αρχισυντάκτης στα δελτία ειδήσεων του καναλιού.
- από τη στήλη της Νάντιας Ανδρικοπούλου στο Reallife