ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΕΔΟΕΑΠ: στον αέρα οι μισθοί του προσωπικού και οι συντάξεις…

Διαβάζουμε ότι στον ΕΔΟΕΑΠ ο ταμίας του ΔΣ ενημέρωσε τα μέλη του συμβουλίου ότι δεν υπάρχει ούτε ευρώ για μισθούς και συντάξεις τον Δεκέμβριο. Οι συντάξεις δεν είναι βέβαιο αν θα κατατεθούν στο τέλος του μήνα ενω εγινε γνωστό πως δόθηκαν 500 ευρώ έναντι μισθού στο προσωπικό.
Και πάλι η πρόταση προέδρου και ταμία στο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ είναι να ρευστοποιηθεί ένα ακόμη ομόλογο για να πληρωθούν οι συντάξεις, αλλά αυτό θα επιτρέψει στο Ταμείο να επιζήσει για έναν ακόμη μήνα.
Φυσικά ούτε λόγος για είσπραξη των χρεών των εκδοτών και καναλαρχών. Δηλαδή για τα λεφτά που έχουν ήδη εισπράξει από το αγγελιόσημο ή έχουν παρακρατήσει από τους εργαζόμενους και δεν τα αποδίδουν. Ούτε μία κίνηση κατα εκδότη, μια καταγγελία, μία αγωγη κατα εταιρίας. Ούτε κουβέντα για το χάος του διαδικτύου, όπου κανείς εργοδότης δεν πληρώνει αγγελιόσημο και κάθε είδους εισφορές.
Γιατί η διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ δεν προχωρά σε μηνύσεις και αγωγές ή άλλες νομικού..
χαρακτήρα διαδικασίες; Γιατί καλύπτει τους εργοδότες; Γιατί εδώ και χρόνια κάνει πλάτες στην ασυδοσία; Γιατί δεν ενημερώνει καθημερινά για τα χρέη των εργοδοτών που ανέρχονται σε δεκάδες εκατομμύρια ευρω; Γιατί η ΠΟΕΣΥ και οι Ενώσεις σιωπούν και ανέχονται την αθλιότητα σε βάρος των ασφαλιστικών μας ταμείων; Γιατί μαζί με τς διοικήσεις στα Ταμεία τα έχουν κάνει πλακάκια και έχουν οδηγήσει το ασφαλιστικό της Ενημέρωσης στη διάλυση; Που είναι τα χρήματα από τη λεηλασία του PSI (102 εκ. στον ΕΔΟΕΑΠ) στα Ταμεία απο τους εγκληματίες των μνημονίων;
- πηγή: syntaktologio.wordpress.com