ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Τι σόι ενημέρωση προσφέρει τελικά ο Σκάι;

Δεν χρειάζεται να απαντήσετε, ρητορικό είναι το ερώτημα του τίτλου, ξέρουμε όλοι πολύ καλά την «ενημέρωση» και του ραδιοσταθμού και του καναλιού του Φαλήρου.
Σε σχέση πάντως με όσα συνέβησαν το Σάββατο βράδυ στη Λεωφόρο το κανάλι προασπίστηκε, οι δημοσιογράφοι του δηλαδή, τα συμφέροντα του αφεντικού. Γιάννης Αλαφούζος. Φωτοβολίδες, καπνογόνα και σαφής παράβαση του κανονισμού στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός αλλά ο Σκάι (που δηλώνει φυσικά υπέρ της νομιμότητας καταδικάζοντας τη βία απ' όπου κι αν προέρχεται!) έριξε το φταίξιμο στο διαιτητή και τον παρατηρητή.
Παράβαση οι φίλαθλοι του... Γιάννη Αλαφούζου, «παραβίαση» της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και οι δημοσιογράφοι του. Θα μου πείτε αυτή μπορεί να είναι η άποψή τους για τη βία στα γήπεδα, γιατί να αποτελεί παραβίαση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας δηλαδή; Δίκιο έχετε,.. ανακαλώ.
Τουλάχιστον ο Σκάι τα παρουσίασε τα γεγονότα έστω και με τη δική του, Αλαφούζεια, οπτική. Για τη NOVA που δεν τα παρουσίασε καν τι να πούμε; Το γήπεδο μετατράπηκε σε πεδίο μάχης και το συνδρομητικό κανάλι μας έδειχνε τα... περιστέρια στις πολυκατοικίες απέναντι. Το καταλαβαίνω να «κρύβει» τα επεισόδια κατά τη διάρκεια του αγώνα ώστε να διαφυλάξει το άθλημα (που ούτε αυτό το καταλαβαίνω βέβαια), αλλά να μην μας δείχνει τα γεγονότα μετά τη ματαίωση του ματς είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Και, σίγουρα, δεν είναι δημοσιογραφία. Μήπως να αναθεωρήσουν λιγάκι;
Δημήτρης Κανελλόπουλος (e-tetradio)