ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Απεργία δημοσιογράφων για το ασφαλιστικό

Στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, θα συμμετάσχουν οι δημοσιογράφοι όλης της χώρας αντιδρώντας στις κυβερνητικές μεθοδεύσεις κατεδάφισης του ασφαλιστικού συστήματος, κατ’ επιταγή των δανειστών. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) αποφάσισε οι δημοσιογράφοι να απεργήσουν την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, προηγούμενη της κηρυχθείσας απεργίας της Πέμπτης 3/12, από τις 6.00 της Τετάρτης 2 Δεκεμβρίου έως τις 6.00 της επομένης, σε όλα τα έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά ΜΜΕ. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ οι δημοσιογράφοι απεργούν απαιτώντας:
Τη διατήρηση του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ ως ανεξάρτητου, ενιαίου και αυτοτελούς Ταμείου στα ΜΜΕ με ένταξη στην ασφάλισή του όλων των κατηγοριών εργαζομένων στα Μέσα Ενημέρωσης.
Τη διασφάλιση του Αγγελιοσήμου, με επέκτασή του στα διαδικτυακά ΜΜΕ, ως πόρου..
χρηματοδότησης των Ταμείων μας κύριας και επικουρικής ασφάλισης.
Οι Συνεργαζόμενες Ενώσεις καλούν όλους τους εργαζόμενους
• Να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία της Τετάρτης 2/12/2015.
• Να δώσουν αγωνιστικό παρών στην απεργιακή συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από το κτίριο της ΕΣΗΕΑ – Ακαδημίας 20  και στην  πορεία που θα ακολουθήσει».