ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Μαθήματα λάσπης σε 6 Βήματα

Χωρίς στοιχεία... Χωρίς καταγγελία... Χωρίς ΤΙΠΟΤΑ! Πώς 3 δημοσιεύματα και 3 ερωτήσεις στη Βουλή έστησαν θέμα από το πουθενά!
Μόνο επειδή η διαπλοκή συνειδητοποιεί ότι, με το νέο νόμο για τα κανάλια, οι μέρες της τελείωσαν. Και αντεπιτίθεται την ώρα που ψυχορραγεί...
Εξι Βήµατα για να «λασπωθούν» Παππάς και Σπίρτζης
Τελικά, ο πανικός, ως κακός σύµβουλος, µπορεί να σε οδηγήσει όχι µόνο σε µεγάλα ατοπήµατα αλλά και σε λασπολογία χειρίστου είδους. Κι αν είσαι µέσα στις µεγαλύτερες εφηµερίδες της χώρας, µε δεκάδες συµφέροντα να «κρέµονται» µαζί σου στα... µανταλάκια, τότε µε την παράθεση µιας.. πληροφορίας, η οποία όµως δεν στηρίζεται σε καταγγελίες ή στοιχεία (!), µόνο δηµοσιογραφία δεν κάνεις.
Αντιθέτως, δείχνεις ξεκάθαρα ότι έχεις ξεκινήσει βρώµικο πόλεµο, είτε γιατί θέλεις να εκδικηθείς κάποιον είτε για να κερδίσεις κάτι από αυτόν. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως έπαθαν οι εφηµερίδες Τα ΝΕΑ και Το ΒΗΜΑ του ∆ηµοσιογραφικού Οργανισµού Λαµπράκη (∆ΟΛ), όπου κάνει κουµάντο ο Σταύρος Ψυχάρης, µεγαλοµέτοχος -µέσω του ∆ΟΛ- στον τηλεοπτικό σταθµό Mega.
Διαβάστε Στο ΧΩΝΙ το αναλυτικό ρεπορτάζ