ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Διαγνωστικές εξετάσεις: Που με συμφέρει;

Νέα εφαρμογή στην ιστοσελίδα ΕΔΟΕΑΠ

Ο Ενιαίος Δημοσιογραφικός Οργανισμός Επικουρικής Ασφάλισης Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ) δημιούργησε στην ιστοσελίδα του μια ειδική ενότητα – link  ώστε να δώσει τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους του Οργανισμού να εντοπίζουν άμεσα πού μπορούν να πραγματοποιήσουν τις πιο οικονομικές διαγνωστικές εξετάσεις.
Η εφαρμογή αυτή δίνει τη δυνατότητα επιλογής εξέτασης και ιδιότητας : Εν ενεργεία ή Συνταξιούχος. Εφόσον γίνει η επιλογή, ο ασφαλισμένος μπορεί να δει τα διαγνωστικά κέντρα που έχουν σύμβαση με τον ΕΔΟΕΑΠ για την επιλεγμένη εξέταση καθώς και το ύψος της συμμετοχής του.
Η συμμετοχή είναι μηδενική στις περιπτώσεις της χαμηλότερης σύμβασης του Οργανισμού και αυξάνεται ανάλογα με τη διαφορά που έχουν στο κόστος τους οι εξετάσεις των υπόλοιπων..
συμβεβλημένων διαγνωστικών κέντρων.
Η εφαρμογή αυτή δημιουργήθηκε για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του ΕΔΟΕΑΠ με σκοπό τη διευκόλυνση τους και θα εμπλουτίζεται διαρκώς.
Μένει να αποδειχτεί πόσο χρηστική είναι η νέα εφαρμογή του ΕΔΟΕΑΠ και πόσο διευκολύνει την αναζήτηση τής πιο συμφέρουσας επιλογής.