ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Eκρηκτικό κλίμα στη Mεσογείων - Προς απεργία στο Mega

Σε τροχιά (νέας) σύγκρουσης - «Oχι» Πεφάνη στο ψήφισμα

Αρνητική απάντηση έδωσε η διοίκηση του MEGA για την περαιτέρω μείωση των ποσοστών στις περικοπές όπως ζήτησαν οι δημοσιογράφοι μετά τη συνέλευσή τους χθες το βράδυ (έγραψε σχετικά το harddog).
Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Νίκος Πεφάνης (στη φωτογραφία με τον Ψυχάρη που τον διόρισε), σε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον εκπρόσωπο των δημοσιογράφων, ο οποίος επέδωσε το ψήφισμα με τα αιτήματα όπως είχαν οριστεί στη συνέλευση, ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο ως προς τα ποσοστά ούτε έχει τη δυνατότητα να προσλάβει ως μόνιμους τους συμβασιούχους που εργάζονται στο τμήμα ειδήσεων για χρόνια.
Το κλίμα είναι εκρηκτικό πλέον στην αίθουσα σύνταξης και ήδη οι δημοσιογράφοι όρισαν νέα..
συνέλευση στις 17:30 για να επανακαθορίσουν την πλεύση τους στη συνέχεια, η οποία όπως φαίνεται θα περιλαμβάνει στάσεις εργασίας ή, ακόμα, και 24ωρες απεργίες στο κανάλι της Μεσογείων.
Οι δημοσιογράφοι νιώθουν προσβεβλημένοι από την άκαμπτη στάση της διοίκησης και των μετόχων και πλέον μπαίνουν σε τροχιά σύγκρουσης με απρόβλεπτες διαστάσεις.
- πηγή: harddog-sport
- διαβάστε και την εξέλιξη: Μεγάλη ένταση στη συνέλευση των δημοσιογράφων του MEGA την Τρίτη, καμιά απόφαση, η θέση της ΕΠΗΕΑ