ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Νέες συνεργασίες και εκπλήξεις στον 105,5 Στο Κόκκινο

Από Δευτέρα μπαίνει στη μάχη το Κόκκινο 105,5 FM, με νέο πρόγραμμα. Μεγαλύτερη έμφαση στην ενημέρωση, επιμονή στην καλή μουσική, έξυπνα «ένθετα» πεντάλεπτα, νέοι συνδυασμοί παραγωγών, νέες εκπομπές και συνεργασίες είναι τα χαρακτηριστικά του προγράμματος που θα συνεχίσει να ανανεώνεται και τον Νοέμβριο.
Έχοντας κατακτήσει εδώ και καιρό την 3η θέση μεταξύ των ενημερωτικών σταθμών (μετά τον Real και τον Σκάι) και την 8η συνολικά στη γενική κατάταξη σε μερίδιο ακροαματικότητας στην τελευταία μέτρηση της Focus, ο σταθμός συνεχίζει να χτυπάει ρεκόρ διάρκειας ακρόασης και μπαίνει στη νέα σεζόν με μια πολύ καλή βάση εκκίνησης.
Ένθετο για το αυτοκίνητο, νέα συνεργασία με την Άντρη Βασιλειάδου και αναβάθμιση του πολιτιστικού μαγκαζίνο με τη συμμετοχή του Θανάση Μήνα αλλά και της Πόλυς Κρημνιώτη από την «Αυγή».
Επιστροφή του Σταμάτη Κραουνάκη, σταθερή η Λίνα Νικολακοπούλου, μεγαλύτερη διάρκεια στον Βαγγέλη. Ραπτόπουλο, μικρότερη όμως στην Ευγενία Λουπάκη.
Ο Χρ. Λουκάς με εκπομπή για διεθνή θέματα το απόγευμα, το πολιτικό δίδυμο.. Κουκλουμπέρη - Σβέρκου καθιερώνεται καθημερινά, όπως και μεταμεσονύκτια ο Πουλικάκος με τη Θ. Τσελεπή.
Από τον Νοέμβριο όμως έρχονται νέες εκπλήξεις.
Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης θα διηγείται παραμύθια από το Κόκκινο, ενώ η εκπομπή «Από πού κρατάει η σκούφια μας», ένα street radio με τη συμμετοχή του κόσμου, θα εντοπίζει την καταγωγή των ονομάτων μας.
Εξαιρετική ιδέα το «Τι λέει ο θείος Κάρολος;», ένα πεντάλεπτο ένθετο με μικρές μαρξιστικές αναλύσεις και ορισμούς εννοιών με τη συνεργασία του Ιδρύματος Πουλαντζά.
«Η καλή είδηση της ημέρας» πεντάλεπτο από την κοινωνία και τα κινήματα, θα παρουσιάζεται από τον Στ. Νόλα.

Α.Γ.Ν.