ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Οι μόνοι δημοσιογράφοι υπάλληλοι κόμματος είναι αυτοί του Ποταμιού!

Θα πάρει θέση στις συκοφαντίες η ΕΣΗΕΑ;

Με μια χυδαία, κατάπτυστη και άκρως συκοφαντική ανακοίνωση φασιστικού τύπου το Ποτάμι με κατηγορεί ότι είμαι υπάλληλος του ΣΥΡΙΖΑ! Θα περιμένω να μου ζητήσει συγγνώμη. Μέχρι τότε και επιτρέψτε μου τον προσωπικό τόνο, θέλω να πω ότι οι μόνοι ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ που γνωρίζω, είναι οι συνεργάτες του Σταύρου Θεοδωράκη στο Ποτάμι… Δημοσιογράφοι που εμφανίζονται ως στελέχη! Δεν θα τους κατονομάσω, διότι τους σέβομαι όλους και τους εκτιμώ, για τη δουλειά και τη διαδρομή τους (ανεξάρτητα από τις ιδέες τους).
Αναρωτιέμαι όμως η ΕΣΗΕΑ και οι υπόλοιπες δημοσιογραφικές Ενώσεις που περιμένω να πάρουν θέση για το γεγονός ότι ένα κόμμα στοχοποιεί δημοσιογράφους και τους αποκαλεί υπαλλήλους του κυβερνητικού κόμματος… Έχει διαγράψει από τα Μητρώα της τους εν λόγω συναδέλφους του..
Ποταμιού; Ή μήπως είναι ακόμη μέλη της; Εξακολουθούν να καλύπτονται ασφαλιστικά από τον ΕΔΟΕΑΠ; Διότι εγώ (και επαναλαμβάνω συγχωρήστε μου τον προσωπικό τόνο), ως δημοσιογράφος στο Διαδίκτυο δεν έχω αυτό το δικαίωμα!
Επίσης προκαλώ για να δούμε και επιτέλους ποιος τα παίρνει και από πού και ποιοι είναι υπάλληλοι ή όχι και πού, να δώσουμε όλοι τις φορολογικές μας δηλώσεις στη δημοσιότητα, αλλά και τις καταθέσεις στις τράπεζες!! Θα φανεί αμέσως ποιος σιτίζεται και από πού και με πόσα! Όποιος έχει τα κότσια, είμαι εδώ και προτίθεμαι να το πράξω πρώτος, αν προκληθώ! Για να τελειώνει το γκεμπελικό καλαμπούρι του Ποταμιού!
Τέλος περιμένω την ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ και τις υπόλοιπες δημοσιογραφικές ΕΝΩΣΕΙΣ να πάρουν θέση για την ανακοίνωση του Ποταμιού εναντίον δημοσιογράφων.

Νίκος Νικητέας (enimerosi24)