ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Σοκ στον ΔΟΛ! Δεν θα καταβληθεί ο μισθός Αυγούστου...

...που ο Ψυχάρης είχε δεσμευτεί ότι θα δοθεί στις 15 Οκτωβρίου

Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορούσαν φήμες στη Μιχαλακοπούλου ότι υπάρχει πρόβλημα με την καταβολή της μισθοδοσίας Αυγούστου, την οποία η διοίκηση του ΔΟΛ είχε δεσμευτεί γραπτώς ότι θα καταβάλει στις 15 Οκτωβρίου. Τελικά η φημολογία είχε βάση αφού νωρίς το πρωί η διοίκηση ανακοίνωσε στους εργαζομένους με mail ότι θα καταβάλει ένα έναντι και το υπόλοιπο στο τέλος του μήνα. Και όλα αυτά τη στιγμή που υποτίθεται ότι οι εργαζόμενοι περίμεναν:
- πρώτον θα πληρωθούν κανονικά την Πέμπτη το μισθό τους και
- δεύτερον ανέμεναν ανακοινώσεις με συγκεκριμένες ημερομηνίες για τα οφειλόμενα και τα..
τρέχοντα μέχρι το τέλος του έτους μετά τις προφορικές διαβεβαιώσεις του Σταύρου Ψυχάρη μέσω Αντώνη Καρακούση στη γενική τους συνέλευση.
Το πρόβλημα είναι διπλό αφού όπως είναι ευνόητο όλοι είχαν κάνει τους υπολογισμούς τους βάσει της συμφωνίας που είχε γίνει και δύο μόλις μέρες πριν ανατρέπονται όλα. Επίσης όπως είναι ακόμη πιο ευνόητο δεν φαίνεται να υπάρχει στον ορίζοντα λύση στην κατάσταση που έχει περιέλθει το συγκρότημα, το οποίο κολυμπά πλέον σε πολύ βαθιά και σκοτεινά νερά.
εν αποκλείεται το βράδυ να υπάρχουν εξελίξεις αφού μαθαίνουμε ότι ήδη υπάρχουν σοβαρές αντιδράσεις από εργαζομένους στον ΔΟΛ που είδαν με τρόμο το πρωινό mail.

- από το enimerosi24.gr