ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Το «κόμμα» του MEGA

Στο Mega αναζητούν μια λύση για τη χαμηλή απήχηση του δελτίου ειδήσεων. Ο σταθμός τις προηγούμενες μέρες κατά την ναυτική τραγωδία του «Norman Atlantic» και στην τρίτη ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, συγκέντρωσε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Αλλά όλοι γνωρίζουν, πως το πρόβλημα της αξιοπιστίας του δελτίου ειδήσεων παραμένει, γι’ αυτό και εξετάζουν το ενδεχόμενο να αναθέσουν τη γενική διεύθυνση του καναλιού στην Όλγα Τρέμη.
Το MEGA, από την έναρξη  του Μνημονίου, επέλεξε την τακτική της καθοδήγησης του κοινού και της αποσιώπησης των ειδήσεων, υπερβαίνοντας και τα ίδια τα κόμματα του Μνημονίου. Επικεφαλής για πολλά χρόνια του τμήματος ειδήσεων, ήταν ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, προσωπικός φίλος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου, Βενιζέλου, πρώην μέλος του..  Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, από τους ανθρώπους που συγκρούστηκε με το Γιώργο Παπανδρέου, στην εποχή της παντοδυναμίας του.
- περισσότερα στο media-industry